2 Bin Memur Daha İhraç Edilecek

2 Bin Memur Daha İhraç Edilecek

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ahaber TV'de ihraçlarla ilişkin yeni değerlendirmelerde bulundu. Bakan Akdağ, şuana kadar 2018 personeli ihraç ettik, 2 bin kişiyi daha bugünlerde ihraç edeceğiz, dedi.

 İşte Sağlık Bakanı Akdağ'ın ihraç ve görevden uzaklaştırmalara dair soruya verdiği yanıt:"1 Eylül tarihli KHK ile 2 bin 18 personeli ihraç ettik. Bu ihraçlar KHK ile yapıldı. Buna yakın bir sayı da Başbakanlığımızda çalışıldı. Yakında çıkacak bir KHK'ya konacak. İhraç edilen sayısı 4 bin olacak yani. Bir de 8 bin açığa aldığımız personel vardı. Bunların bir kısmını daha önce iade etmiştik. 2 bini daha iade edeceğiz, geriye 2 bin rakamı kalıyor. Onlar üzerinde biraz daha çalışmamız gerekiyor. Sahaya sormamız gerekiyor. Yani aşağı yukarı toplamda 4 bin ihraç olacak, 2 bin iade var, 2 bin de değerlendirilmesi devam eden var."Kaynak: Bakan Akdağ: 2 bin kişi daha ihraç edeceğiz 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.