10.551 Ziraat, Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekim Alımının Akıbeti Soruldu

10.551 Ziraat, Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekim Alımının Akıbeti Soruldu

Eski Tarım Bakanı tarafından söz verilen 10.551 ziraat, gıda mühendisi ve veteriner hekim alımının akıbeti Berat Albayrak ve Bekir Pakdemirli’ye soruldu.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk 22 Ekim 2018 tarihinde Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin yazılı olarak cevaplandırmaları için soru önergesi verdi.

Tarım ve Orman Eski Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ziraat mühendisi, veteriner hekim, gıda mühendisleri istihdamı için Şubat ayında 10 bin 551 kişinin Bakanlık ailesine katılmasına yönelik, ilgili kuruluşlara gerekli yazıyı yazdıklarını belirterek, atama bekleyenleri umutlandırmıştı. Mayıs ayında katıldığı ''Tarıma Değer Katanlar'' yarışması ödül töreninde konuşan Fakıbaba'ya konunun hatırlatılması üzerine ''bir kez daha yazı gönderdik, konuyu takip edeceğiz.'' demiştir.

Bu açıklamalar üzerine İYİ Parti Adana Milletvekili aşağıdaki soruları ilgili bakanların cevaplandırması için sormuştur. 



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.