Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 Daimi İşçi Alınacaktır

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 21 Daimi İşçi Alınacaktır

TÜSEB - Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alımı için ilan yayımladı. 21 kişiyi daimi işçi olarak göreve alacak Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı'nın belirlediği kriterler;

Türkiye sağlık Enstitüsü Başkanlığı, kamu personeli alım ilanı sayfasında 21 daimi işçi alımı için ilan açtı. 19 Ocak 2014 tarihli resmi gazetenin Türkiye Sağlık Enstitüsü Başkanlığı kurulmuştu. Yapılan düzenleme ile 21 işçi personel alımı için açıktan atama izni verilmiştir.

Alımlar Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun 12 nci maddesi ve Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Yönetmeliğinin 10 uncu maddesi hükümleri çerçevesinde yapılacak.

Söz konusu 21 daimi işçi için aranılan şartlar, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara İşkur İl Müdürlüğü tarafından, 12/02/2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.