TÜBİTAK Engelli İşçi Alımı Yapıyor! Son Tarih 24 Ekim

TÜBİTAK Engelli İşçi Alımı Yapıyor! Son Tarih 24 Ekim

TÜBİTAK Engelli İşçi istihdam edeceğini duyurdu. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacaktır. Teknisyen kadrosunda çalıştırılacak adaylar için son başvuru tarihi 24 Ekim. Tercihen EKAD belgesine sahip olma şartının arandığı münhal kadro için diğer başvuru şartlarını ve detayları haber içeriğimizden öğrenebilirsiniz.

TÜBİTAK, İŞKUR aracılığıyla daimi ve tam süreli olmak üzere engelli personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yapılması gereken başvuruların en geç 24 Ekim'e kadar bitirilmesi gerekiyor. Başvuran adaylardan 2016 veya 2018 EKPSS puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. 

TÜBİTAK Engelli İşçi Alımı yapacağını duyurdu. Teknisyen kadrosunda çalıştırılmak üzere, Gebze Kocaeli'nde ikamet edecek adaylar; talebin yayımlandığı yerdeki İl/Hizmet Merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Son başvuru tarihi:  24 Ekim 2018


TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE:

*Teknisyen kadrosunda çalıştırılacaktır.

*Tercihen Elektrik kuvvetli akım veya zayıf akım sistemlerinde en az 2 (iki) yıl deneyim sahibi olmak,

*Elektrik sistemleri, zayıf akım , mevcut otomasyon sistemlerinin kontrolünü yaparak işletilmesini sağlamak,

*Sorumluluk alanındaki sistemlerde oluşan arızalara ivedilikle müdahale etmek,

*Planlı bakımfaaliyetleri kapsamında talimat ve prosedürlere uygun bakım/onarım çalışmalarını eksiksiz ve tam olarak yerine getirmek,

*Tercihen EKAD belgesine sahip olmak,

*AUTO-Cad kullanabilmek ve proje okuyabilmek,

*Temel düzeyde Microsoft Office programlarını (Word, Excell vs.) kullanabilmek,

* Ofis araç gereçlerini (faks, fotokopi vs.) kullanabilmek,

*Fazla mesai yapmaya engel bir durum olmamak.

-Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Hizmet Merkezlerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

- Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

- 2016 veya 2018 EKPSS puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

- Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

- Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

- Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

- Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

- Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Elektrik Teknisyeni

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim Adı

Genel Bölüm Adı

Öğrenim Seviyesi

Meslek Yüksek Okulu Önlisans

Elektrik

Önlisans

Meslek Yüksek Okulu Önlisans

Elektronik

Önlisans

Meslek Yüksek Okulu Önlisans

Elektrik-Elektronik

Önlisans

Meslek Yüksek Okulu Önlisans

Elektronik Teknolojisi

Önlisans

Meslek Yüksek Okulu Önlisans

Elektrik-Elektronik Teknikerliği

Önlisans

Meslek Yüksek Okulu Önlisans

Endüstriyel Elektronik

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

EKPSS

0

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : TÜBİTAK Ulusal Metroloji Enstitüsü (UME) TÜBİTAK Gebze Yerleşkesi

GEBZE

KOCAELİ / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

1

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.