TÜBİTAK BİLGEM YTE Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı

TÜBİTAK BİLGEM YTE Belirli Süreli Proje Personeli Alım İlanı

Kamuajans.com - TÜBİTAK BİLGEM YTE Belirli Süreli Proje Personeli alınacak. Buna göre referans kodu, şin tanımı ve özellikleri, istihdam edilecek personel sayısı, personelin görev yapacağı şehir ve adaylarda aranacak özel ve koşullar belli oldu.

Kamuajans.com - Bir aday en fazla 1 (bir) pozisyona başvuru yapabilecektir. İlana başvuruda bulunmak için "www.bilgem.tubitak.gov.tr" adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. Son başvuru tarihi 4 Mayıs 2018 tarihi saat 17.00 olarak belirlendi. <br />

<br />

Bilgisayar Mühendisliği veya Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği bölümü mezunu 30 adet Ankara'da görev yapmak üzere Ar-Ge Personeli (Yazılım Geliştirme Uzmanı), Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği mezunu 5 adet Ar-Ge Personeli (Dijital Dönüşüm Uzmanı) alınacak.

<br />

Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik- Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Yönetim Bilişim Sistemleri Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Maden Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği veya Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezunu 2 Adet Ar-Ge Personeli (CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı) alınacak.

<br />

Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği, Geomatik Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Jeofizik Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Peyzaj Mimarlığı, İnşaat Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Mimarlık veya Şehir ve Bölge Planlama bölümü mezun 2 adet Ar-Ge Personeli (CBS Analisti / Uzmanı) alınacak.

<br />

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İstatistik, Matematik Mühendisliği veya Matematik bölümü mezunu 4 adet Ar-Ge Personeli (Kalite Güvence ve Süreç İyileştirme Uzmanı) alınacak.

<br />

Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi Mühendisliği, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetimi Bilişim Sistemleri ve Mühendisliği, İstatistik veya Matematik bölümü mezunu 4 adet Ar-Ge Personeli (İş Zekâsı Uzmanı) alınacak.

<br />

İstatistik, Matematik, İşletme, Kamu Yönetimi, İktisat, Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu 5 adet Ar-Ge Personeli (İş Analisti) alınacak.

<br />

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği veya Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü mezunu 3 adet Uzman Personel (Eğitim Teknoloğu) alınacak.

<br />

Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü mezunu 2 adet Ar-Ge Personeli (Sistem Yöneticisi) alınacak.

<br />

Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Elektrik, Elektronik veya Elektrik- Elektronik bölümü mezunu 3 adet Teknisyen alınacak.

<br />

<a href="http://kamuajans.net/images/dosyalarim/BILGEM.pdf"><strong>DUYURU</strong></a><br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.