TSK Mehmetçik Vakfı 4 Sözleşmeli Personel Alıyor!

TSK Mehmetçik Vakfı 4 Sözleşmeli Personel Alıyor!

TSK Mehmetçik Vakfı İstanbul ve İzmir temsilciliğinde çalışmak üzere 4 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvurmak isteyen adayların özgeçmişlerini 19 Ekim 2018 tarihine kadar Mehmetçik Vakfına ait e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

TSK Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası Temsilcilikleri ile İzmir Temsilciliğinde sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere toplamda dokuz personel alımı yapacaktır. Son başvuru tarihi 19 Ekim. Peki alımlar hangi iş açıkları için olacak, başvuru için aranan özel ve genel şartlar nelerdir, nasıl başvuru yapılacak? Bütün bu sorular haber içeriğimizde yanıtlarını bulmaktadır.

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı İstanbul ve İzmir temsilciliklerinde istihdam edilmek üzere  üç Gayrimenkul İşlemleri Uzmanı (Erkek personel), İstanbul Avrupa Yakası Temsilciliğinde çalışmak üzere bir Bağış İşlemleri Uzmanı (Tercihen kadın personel) alımı gerçekleştirecektir. Başvurmak isteyen adaylar özgeçmişlerini 19 Ekim 2018 tarihine kadar Mehmetçik Vakfı İnsan Kaynaklarına ait ait e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. 

TSK Mehmetçik Vakfı tarafından 4 sözleşmeli personel istihdam edilecektir. Gayrimenkul İşlemleri Uzmanı (Üniversitelerin dört yıllık örgün eğitim veren fakültelerinden tercihen İnşaat, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun) ve Bağış İşlemleri Uzmanı (Üniversitelerin dört yıllık örgün eğitim veren İşletme, Muhasebe, İletişim ve Ekonomi Bölümlerinden mezun) kadrolarında istihdam edilecek personel sayısı toplam dört kişidir.  Bu iş pozisyonları için başvuruda bulunmak isteyenler, özgeçmişlerini Mehmetçik Vakfının internet sayfasındaki örneğe uygun olarak, 19 Ekim 2018 tarihine kadar referans kodunu belirterek Mehmetçik Vakfına ait e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. 

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı, İstanbul ve İzmir'deki temsilciliklerinde istihdam edilmek üzere toplamda 4 adet personel alımı gerçekleştirecektir. Bu personellerin 3 tanesi Gayrimenkul işlemleri uzmanı olacaktır ve erkek personel tercih edilmektedir. 1 tanesi ise İstanbul Avrupa Yakası temsilciliğinde istihdam edilmek üzere Bağış işlemleri uzmanı olarak işe alınacaktır. Bu iş pozisyonu için kadın aday tercih edilmektedir. Son başvuru tarihi 19 Ekim 2018.

TSK Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası Temsilcilikleri ile İzmir Temsilciliğinde sözleşmeli olarak çalışmak üzere üç "Gayrimenkul İşlemleri Uzmanı" (Erkek personel), İstanbul Avrupa Yakası Temsilciliğinde çalışmak üzere bir "Bağış İşlemleri Uzmanı" (Tercihen kadın personel) alınacaktır.

Gayrimenkul İşlemleri Uzmanı için aranan nitelikler;

a. Üniversitelerin dört yıllık örgün eğitim veren fakültelerinden tercihen İnşaat, Harita Mühendisliği, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden mezun,

b. İletişimde başarı gösterecek; ifade, güven sağlama ve duygusal zekasını kullanma yeteneğine sahip,

c. Microsoft Office programlarına hakim ve iyi seviyede bilgisayar kullanabilen,

ç. Askerlik görevini tamamlamış ve tercihen 35 yaşını aşmamış,

d. Çözüm odaklı, sabırlı, ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk duygusu yüksek,

e. B sınıfı sürücü ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,

f. Gayrimenkul değerleme ve emlak danışmanlığı konusunda deneyimli ve tercihen SPK Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Lisansı ve / veya Emlak danışmanlığı Sertifikasına sahip,


Bağış İşlemleri Uzmanı için aranan nitelikler;

a. Üniversitelerin dört yıllık örgün eğitim veren İşletme, Muhasebe, İletişim ve Ekonomi Bölümlerinden mezun,

b. Bağışçılarla iletişimde başarı gösterecek; ifade, güven sağlama ve duygusal zekasını kullanma yeteneğine sahip,

c. Çözüm odaklı ve sabırlı,

ç. Ekip çalışmasına yatkın ve sorumluluk duygusu yüksek,

d. Microsoft Office programlarına hakim ve iyi seviyede bilgisayar kullanabilen,

e. Tercihen 35 yaşını aşmamış,

f. B sınıfı sürücü ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen,

Söz konusu göreve müracaat etmek isteyenlerin özgeçmişlerini Vakfın internet sayfasındaki örneğe uygun olarak,19 Ekim 2018 tarihine kadar referans kodunu belirterek Mehmetçik Vakfına ait e-posta adresine göndermeleri rica olunur.

- Yapılacak mülakat/sınavlarla ilgili bilgilendirme, müracaatların değerlendirilmesi sonrasında ayrıca yapılacaktır.

- Özgeçmişinde, özellikle aranan kriterlere ilişkin bilgileri eksik olanların müracaatları kabul edilmeyecektir.

- Gayrimenkul İşlemleri Uzmanı kadrosu referans kodları; İstanbul Anadolu Yakası için AND-GM, İstanbul Avrupa Yakası için AVR-GM, İzmir için İZM olarak belirtilecektir.

- Bağış İşlemleri Uzmanı kadrosu referans kodu; AVR-BĞŞ


MEHMETÇİK VAKFI

Telefon : 0312 284 19 70

E-Posta : insankaynaklari@cömehmetcik.org.tr

internet sayfası : www.mehmetcik.org.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.