TMSF Denetçi Yardımcısı, Avukat ve Uzman Yardımcısı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

TMSF Denetçi Yardımcısı, Avukat ve Uzman Yardımcısı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Kamuajans.com - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 5 kişi denetçi yardımcısı, 10 kişi uzman yardımcısı ve 5 kişi avukat olmak üzere 20 kişi kamu personeli olarak alınacaktır. Başvurular 30 Mart 2018 de başlayacak ilana son başvuru tarihi 13 Nisan 2018 olarak açıklanmıştır.

Kamuajans.com - TMSF 5 denetçi yardımcısı, 5 avukat ve 10 uzman yardımcısı alacak. Bunun için Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı ilanı yayınlandı.<br />

<br />

Sınav yazılı ve sözlü olarak yapılacak olup sınava katılma şartları ilanda belirtilmiştir. Başvurular 30 Mart - 13 Nisan 2018 tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Büyükdere Cad. No:143 Esentepe/İstanbul (34394) adresine şahsen veya son başvuru tarihinde Fon'a ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır.

<br />

Başvuruda İş Talep Formu, Öğrenim durumlarını gösterir belge, nüfus cüzdanı, ki adet vesikalık fotoğraf, KPSS Sonuç Belgesi, YDS/e-YDS Sonuç Belgesi, Avukatlık Ruhsatnamesinin aslı veya onaylı örneği, özgeçmiş istenecektir.<br />

<br />

Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı için; Alan Bilgisi, Hukuk Grubu, Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, Medeni Hukuk (Aile Hukuku hariç), Ticaret Hukuku (Genel Hükümler - Şirketler - Kıymetli Evrak), Borçlar Hukuku, İcra ve İflas Hukuku (Genel Hükümler), Ceza Hukuku (Genel Hükümler ve Devlet İdaresi Aleyhine İşlenen Cürümler), İktisat Grubu, Mikro İktisat, Makro İktisat, Uluslararası İktisat, Türkiye Ekonomisi, Para ve Banka, Maliye Grubu, Kamu Maliyesi, Maliye Politikası, Bütçe, Muhasebe Grubu, Genel Muhasebe, Mali Tablolar Analizi, Genel Kültür ve Genel Yetenek konularından soru soru sorulacak.

<br />

Fon Avukatlığı için, Alan Bilgisi, Anayasa Hukuku, İdare Hukuku, İdari Yargılama Hukuku, Ceza Hukuku (Genel Hükümler ve Devlet İdaresi Aleyhine İşlenen Cürümler), Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Ticaret Hukuku (Ticari İşletme-Şirketler-Kıymetli Evrak), İcra ve İflas Hukuku, Bankacılık Hukuku/Kanunu, Medeni Hukuk, Genel Kültür ve Genel Yetenek konularından soru sorulacak.

<br />

<a href="http://www.tmsf.org.tr/2018.tr?bid=303"><strong>İLAN</strong></a><br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.