Stajyer Öğrenci Alınacak

Stajyer Öğrenci Alınacak

Kamuajans.com - 22/01/2018-02/02/2018 tarihleri arasında 10 iş günü süreyle lisans öğrencileri için bir staj programı düzenlenecektir. Buna göre eğitim içeriği, başvuru şartları, başvuru usulü, katılımcıların hak ve yükümlülükleri belli oldu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN EĞİTİM PROGRAMI

<br />

Devlet Personel Başkanlığı Staj Komisyonunun 15/11/2017 tarihli ve 2017/5 sayılı kararıyla staj kapsamında 22/01/2018-02/02/2018 tarihleri arasında 10 iş günü süresince üniversite öğrencilerine dönük bir eğitim programı düzenlenmesine karar verilmiştir.

<br />

<strong>EĞİTİM İÇERİĞİ</strong>

<br />

Katılımcılara, Türk Kamu Yönetimi, Kamu Personel Yönetimi, Türk İdari Teşkilatı, Kamu Personelinin Hukuki Statüleri, Yönetim Teknikleri ve benzeri alanlarda eğitim verilecektir.

<br />

Katılımcılardan kendilerine programın ilk günü bildirilecek konularda araştırma yapmaları ve programın son gününde konuya ilişkin bulgularını rapor ve sunum ile paylaşmaları beklenilmektedir.

<br />

<strong>BAŞVURU ŞARTLARI</strong>

<br />

Programa katılacak öğrencilerin, İ.İ.B.F, S.B.F, Hukuk, Sosyoloji, Psikoloji, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ve bunlara denkliği kabul edilen branşlardan birinde lisans öğrenimi görüyor olması gerekmektedir.

<br />

Programa 15 asil, 5 yedek olmak üzere toplam 20 katılımcı seçilecektir.

<br />

- Mezunların programa katılması mümkün değildir.

- Zorunlu staj kapsamında yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

<br />

<strong>BAŞVURU USULÜ</strong>

<br />

Adayların,

<br />

- Staj Başvuru formunu,

- Kendilerince yazılacak ve 2 sayfayı geçmeyecek niyet mektubunu,

- Aldıkları dersleri ve not durumlarını gösterir belgeyi (transkript),

- Öğrenci belgesini,

- Nüfus cüzdanı örneğini,

- Vesikalık fotoğrafı,

15/12/2017 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] e-posta adresine göndermesi gerekmektedir.

<br />

Adayların, okullarından edinecekleri belgeler yanında e-devlet uygulamaları üzerinden edinecekleri belgeler de kabul edilecektir. Programa kabul edilen adayların belgelerin asıllarını yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Başvuru formunda yer alan staj yapılmak istenilen birim, tarih ve referans bölümlerinin doldurulması zorunlu değildir. 

<br />

<strong>KATILIMCILARIN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ</strong>

<br />

Katılımcılar,

<br />

- Ücretini ödemek kaydıyla yemekhaneden faydalanabilirler.

<br />

Programı başarıyla tamamlayanlara “katılım belgesi” verilecektir.

<br />

Katılımcılar, ilgili mevzuatında Devlet memurları için öngörülen yaz dönemi kılık kıyafet kurallarına uymakla yükümlüdür. Program esnasında katılımcılar için mesai saati 10:00-17:00 şeklinde uygulanacaktır. Katılımcılara herhangi bir ödeme (ücret v.b.) yapılmayacaktır.

<br />

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  <br />

<br />

<strong><a href="http://www.dpb.gov.tr/F/Root/duyurular/staj_egitim_ilan_kis_donemi__17112017.pdf" target="_blank" >Staj İlan Metni</a><br />

</strong><a href="http://www.dpb.gov.tr/F/Root/duyurular/staj_form_062307_17112017.docx" target="_blank" ><strong>Başvuru Formu</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.