Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Personel Alımı için Başvuruları Ertelendi Mi? PTT 2019'da Personel Alacak Mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Personel Alımı için Başvuruları Ertelendi Mi? PTT 2019'da Personel Alacak Mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı yani kısa adıyla PTT 1100 personel alacağını duyurmuş fakat yayınlanan ilan daha sonra yayından kaldırılmıştı. PTT personel alımı başvuru işlemleri için yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, PTT personel alımı başvuruları geçici bir süre ertelendiği duyurdu.

PTT, söz konu personel alımı ilanının yapılanma, subeleşme ve planlama aşamaları devam ettiği için geçici olarak yayından kalktığını duyurdu. PTT personel alımı başvuru sürecinin ne zaman başlayacağına ilişkin bir açıklama yapılmadı. İşte PTT’den personel alımı başvurularına ilişkin açıklama…

“PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamukurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.

<br />

Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

<br />

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.'nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir.

<br />

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”<br />

<br />

<a href="https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Kurumsal/DuyuruDetay.aspx?DetayId=28">DUYURU METNİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ<br />

</a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.