Kırıkkale Üniversitesi 46 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapacak! Başvuru Tarihi ve Şartları

Kırıkkale Üniversitesi 46 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapacak! Başvuru Tarihi ve Şartları

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanuna göre istihdam edilmek suretiyle, 46 sağlık personeli alınacaktır. Münhal bulunanan ebe kadrosu için 10, hemşirelik kadrosu için 30 ve diğer sağlık personeli kadrosu için 6 personel işe alınacaktır. 25 Ekim'e kadar başvuruların sürdüğü alımlar için merak edilen bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde çalıştırılmak üzere 46 sağlık personeli istihdam edecek. Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilecek 46 sağlık personeli için 2018 KPSS(B) grubu, Önlisans ve Lise düzeyi için 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınacak. Başvurular için son tarih 25 Ekim 2018.

Kırıkkale Üniversitesinden yayımlanan ilana göre; Tıp fakültesi bünyesinde çalıştırılmak üzere 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacaktır. Toplamda 46 adet olacak alımlar için adayların en geç 25 Ekim tarihine kadar başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Üniversitenin sözleşmeli personel alımıyla ilgili ilan metnini haber içeriğimizde bulabilirsiniz.

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde çalıştırılmak üzere 4/B sözleşmeli personeli alımı için ilan yayınlandı. Ebelik için 10, hemşirelik için 30 ve diğer sağlık personeli için 6 kadro için alım yapılacaktır. 25 Ekim 2018 tarihine kadar sürecek başvurular için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayınlanan ilana göre; Tıp Fakültesinde çalıştırılmak üzere, lisans, önlisans ve lise mezunu 46 sağlık personeli alımı yapılacak. Başvurular 11 Ekim - 25 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılabilecek. 

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesinde giderleri genel bütçeden karşılanmak üzere, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu 4/B sözleşmeli memur istihdamı kapsamında sağlık personeli alımı yapılacak. Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilecek 46 sağlık personeli için 2018 KPSS(B) grubu, Önlisans ve Lise düzeyi için 2016 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.