Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı Alacak

Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı Alacak

Kamuajans.Com – Kamu Denetçiliği Kurumu genel idare hizmetleri sınınıfında bulunan açağı kapatmak için 9. derece kadrolarda görev yapmak üzere sözlü sınav ile 15 kamu denetçiliği uzman yardımcısı alacak.

Kamu Denetçili Kurumu genel idare hizmetleri sınıfında bulunan açığı doldurmak için ilana çıktı. Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcısı alımı için sözlü sınav uygulayacak olan Kamu Denetçili Kurumu sınava girecek adayları belirlemekte 2017 ve 2018 yılında belirlenen puan türlerinden yüksek puandan başlamak üzere alım yapacak.

Kamu Denetçiliği Kurumu , 2017 ve 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan (KPSS) aşağıdaki tabloda belirtilen puan türlerinden en yüksek puandan başlamak üzere, alım yapılacak kadronun 4 katı kadar aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır.

ÖĞRENİM GRUBU

ALINACAK UZMAN YARDIMCISI SAYISI

SÖZLÜ SINAVA ÇAĞRILACAK ADAY SAYISI

KPSS PUAN TÜRLERİ

HUKUK

7

28

P4

SİYASAL BİLGİLER, İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTELERİ, İKTİSAT VE İŞLETME FAKÜLTELERİ

8

32

P33 veya P38

BAŞVURU ŞARTLARI

Başta 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımış olmak, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan KPSS'ye katılmış olmak olmak ve yukarda belirlenen puan türlerinden, En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk fakültelerinden ya da denkliği ilgili makamlar mezun olmuş olmak, En az 4 yıllık lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakültelerinden mezun olduğunu gösteren belge, Giriş sınavının yapıldığı ayın ilk günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak

BAŞVURU TARİHLERİ

Sınav başvuruları 22 Ekim 2018 Pazartesi günü başlayıp 05 Kasım 2018 Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Başvurular Kurumun internet sitesinden (www.ombudsman.gov.tr) adresinden yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.