Hemşire ve Hasta Bakım Teknikerleri Alım Detayları

Hemşire ve Hasta Bakım Teknikerleri Alım Detayları

Kamuajans.com - 2011 Yılı teklif döneminde Ankara İl Sağlık Müdürlüğü proje sahibi olmak üzere Almanya Augsburg’tan SETA (South East Training Academy) ve CAB Caritas (Kızılhaç Teşkilatı) yurt dışı kuruluşları ortaklığında Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonarda da Vinci programı kapsamında Ulusal Ajansa “Evde Bakım Hizmetlerinin Geliştirilmesinde Çok Yönlü Yaklaşım” Başlıklı Hareketlilik Vetpro projesi sunulmuş ve Ulusal ajans tarafından Kabul edilmiştir..

Kamuajans.com - Evde Bakım Projesi kapsamında alınacak hemşire ve hasta bakım teknikerlerinden 4 yıl deneyim (sigorta) ve ehliyet şartı aranmaktadır. 

<br />

5'er kişilik ekiplerle Keçiören Kaymakamlığının belirlediği ailelere evde hasta bakımına çıkılacaktır. Hafta içi 08.00-16.00 saatleri arasında çalışılacak, resmi günler ise tatildir. 2000 TL maaş ve sigorta imkanı mevcuttur.

<br />

İrtibat için [email protected] adresinden yapılacak olup son başvuru tarihi 27 Şubat 2018'dir. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.