Göç İdaresine 335 Sözleşmeli Personel Alınacak

Göç İdaresine 335 Sözleşmeli Personel Alınacak

Kamuajans.com - Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 79 adet Büro Personeli, 1 adet Kameraman pozisyonları için toplam 80 adet taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 239 adet Büro Personeli, 16 adet Sosyal Çalışmacı pozisyonları için toplam 255 adet sözleşmeli personel alınacaktır. Buna göre Sözleşmeli (4/B) Personel Alımına İlişkin Giriş (Sözlü) Sınav Duyurusu yayınlandı.

Kamuajans.com - 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış, 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı (B) Grubundan, lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puan türlerinden en az 70 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla KPSS puan türü esas alınarak yapılacak başarı puan sıralamasına göre ilan edilen pozisyonun 4 (dört) katı adayın içerisinde bulunan adaylar başvuru yapabilir.

<br />

Adaylar, www.icisleri.gov.tr internet sitesinde yer alan; "Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Lisans (4 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formu" ya da "Göç İdaresi 2018 Yılı 4/B Sözleşmeli Personel-Önlisans (2 yıllık) Giriş (Sözlü) Sınavı İş Talep Formundan, KPSS (B) grubu puan türünden kendisine uygun olanı seçerek 09/04/2018 tarihinde saat 10:00'da başlayıp, 17/04/2018 tarihinde saat:18:00'da kapanacak olan sınav duyurusunun ilgili bölümünde yer alan başvuru linki aracılığıyla elektronik ortamda müracaat edeceklerdir.

<br />

Başvuru sırasında aday tarafından elektronik ortamda doldurulan İş Talep Formunun imzalanmış ve fotoğraf yapıştırılmış bilgisayar çıktısı, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu 2 (iki) adet, Diplomanın veya mezun olduğunu gösterir belgenin aslı ve fotokopisi veya tasdikli sureti, Son altı ay içinde çekilmiş 3 (üç) adet vesikalık fotoğraf ve T.C. kimlik numarası beyanı istenmektedir. <br />

<br />

Sözlü Sınavlar 21 Mayıs - 1 Haziran 2018 tarihleri arasında Ankara'da yapılacaktır.<br />

<br />

Sosyal Çalışmacı pozisyonu için lisans eğitimine ait mesleki bilgiler ile Genel Yetenek, Genel Kültür, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile İçişleri Bakanlığı ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün görev alanına giren konulardan; Kameraman pozisyonu için lisans eğitimine ait mesleki bilgiler ile Genel Yetenek, Genel Kültür, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi konularından; diğer adaylar için Genel Yetenek, Genel Kültür, Anayasa, İdare Hukuku, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ile İçişleri Bakanlığı ve Göç İdaresi Genel Müdürlüğünün görev alanına giren konulardan oluşur.

<br />

<a href="http://kamuajans.net/images/dosyalarim/335.pdf"><strong>İLAN</strong></a><br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">Kamuajans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.