Geçici İşçi Alınacak

Geçici İşçi Alınacak

Kamuajans.com - İmranlı Belediyesi Geçici İşçi Alım İlanı yayınlandı. Buna göre genel şartlar ve notlar, meslek bilgileri, öğrenim bilgileri, kura bilgileri, çalışma adresi bilgisi, irtibat bilgileri belli oldu.

SİVAS ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

İMRANLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI***

Son Başvuru Tarihi : 18 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 08 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;

GENEL ŞARTLAR

 

- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler.

- Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

- Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, ncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

- Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir .Kamu kurum ve kuruluşlarının srekli (daimi), geici işgc taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

- Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz Talebe Katılım aık iş sayısının sayısı katını geerse Kurumun gnderdiği ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, aık iş sayısının katı, Kurumun gnderdiği ve talep şartlarına uyan ncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, aık iş sayısının katı olarak kura ekimi sonucu belirlenir. Kura ile ayrıca, aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulur. Sınav gn, saat ve yeri, talebi veren Kurum olan İmranlı Belediyesi tarafından, sınav gnnden en az beş gn nce ulaşacak şekilde iadeli taahhtl posta ile tebliğ edilecektir. Geici işi alımlarında kişiler en fazla 5 ay 29 gn alışabilirler. Alınacak işinin İMRANLI sınırları iinde en az 1 yıl ikamet etme şartı vardır.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Beden İşçisi (Genel)

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

İlköğretim

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Lisans

Kura Bilgileri

Kura Yeri

Kura Tarihi

Kura Saat Dilimi

İMRANLI BELEDİYESİ TOPLANTI SALONU

21.09.2017

10:00 - 11:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Çalışma Adresi : BELEDİYE BAŞKANLIĞI / İMRANLI SİVAS / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :İMRANLI

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı

Süleyman SARIOĞLU

Ünvanı

Telefon No

0346 861 2007

E-Posta

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

5

Çalışma Şekli

Geçici / Tam Süreli

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.