Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı personel alımı yapıyor! Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı başvuruları için aranan şartlar nelerdir?

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı personel alımı yapıyor! Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı başvuruları için aranan şartlar nelerdir?

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı alanında en az 3 yıl çalışmış çocuk gelişimi ve eğitimi personeli istihdam edecek. Talep şartlarına haiz adaylar, 5 Kasım Pazartesi mesai bitimine kadar İŞKUR aracılığıyla başvuru yapabilirler. Alımı yapılacak personel, Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Kışla Gazino Müdürlüğü Gündüz Bakımevi'nde çalışacak.

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı münhal bulunan kadrolar için personel arıyor. Çocuk gelişimi ve eğitimi iş ilanı için başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarda en az üç yıl mesleğinde tecrübe şartı aranıyor.

Başvuruda bulunmak isteyen adayları ilgilendiren hususlar İŞKUR aracılığıyla duyuruldu. Genel ve özel şartlar ile diğer detayları aşağıda okuyucularımıza aktarıyoruz.

Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığına çocuk gelişimi ve eğitimi elemanı olarak görev yapacak personel aranıyor. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı Hizmet Birliği Komuta'sından yapılan açıklamaya göre; Daimi ve deneme süreli olarak personel alımı yapılacak. Alımlar Çocuk Gelişimi ve Eğitim Elemanı olarak gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alay Komutanlığı işçi alımı başvuracak adayların KPPSS puanı en az  60 olması gerekmektedir. 

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

CUMHURBAŞKANLIĞI MUHAFIZ ALAY KOMUTANLIĞI HİZ.BİRLİĞİ KOMUTA


ÖZEL ŞARTLAR: Talebe başvuracak adaylarda en az 3 yıl çalışmış olma şartı aranmaktadır.


GENEL ŞARTLAR:

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplere 2016 Kamu Seçme Sınavı (KPSS) P94 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecek olup yıllardan birini seçmek zorunludur.

Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı

3

Öğrenim Bilgileri

Genel Birim Adı

Genel Bölüm Adı

Öğrenim Seviyesi

Lise ve Dengi Okul

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Lise ve Dengi Okul

Çocuk Gelişimi

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP94

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : CUMHURBAŞKANLIĞI MUHAFIZ ALAYI KIŞLA GAZİNO MÜD. GÜNDÜZ BAKIMEVİ

ÇANKAYA

ANKARA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

1

Çalışma Şekli

Daimi / Deneme Süreli

Son Başvuru Tarihi : 05 Kasım 2018

Yayınlanma Tarihi   : 25 Ekim 2018


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.