Ağrı İli Eleşkirt İlçesi Belediyesi İşçi Alım İlanı Yayınladı!

Ağrı İli Eleşkirt İlçesi Belediyesi İşçi Alım İlanı Yayınladı!

Ağrı iline bağlı Eleşkirt ilçesi Belediyesi işçi alımı için duyuruya çıktı. Daimi ve tam süreli olacak istihdam için son başvuru tarihi 18 Ekim 2018. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar arasında alınacak 1 işçi, 22 Ekim 2018'de 10-11 saatleri arasında yapılacak kura sonucunda belirlenecek.

Ağrı Eleşkirt Belediyesi Et ve Et Ürünleri İşlemecisi alıyor. Toplamda bir (1) adet yapılacak istihdam için adaylar 18 Ekim 2018 tarihine kadar Belediye Başkanlığına başvuruda bulunabilirler. Ağrı İli Eleşkirt Belediyesi işçi alımı için aranan şartlar nelerdir? Diğer bilgilerle birlikte haber detayımızda...

Ağrı ilinin Eleşkirt Belediyesi, çalışma ve iş kurumu il müdürlüğü aracılığıyla personel alımı gerçekleştirecektir. Yapılacak istihdam Et ve Et Ürünleri İşlemecisi kadrosu için olacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikaya sahip olmaları gereken adaylar için son başvuru tarihi 18 Ekim 2018.

Eleşkirt Belediyesi, Ağrı Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü aracılığıyla Et Ve Et Ürünleri İşlemecisi pozisyonu için iş ilanına çıktı.

Son başvuru tarihi 18 Ekim 2018 olan işçi alımı için başvuran adayların MEB onaylı Et ve Et Ürünleri İşlemecisi sertifikası sahibi olması gerekmektedir. 

AĞRI ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU İL MÜDÜRLÜĞÜ

ELEŞKİRT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Son Başvuru Tarihi : 18 Ekim 2018

Yayınlanma Tarihi : 09 Ekim 2018

Genel Şartlar ve Notlar

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde İl/Şube Müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. -Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. -Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, taşıyıp taşımadıklarını yazılı/sözlü/uygulamalı sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. -Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. -Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. --Kuraya tabi olan işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura çekimi için işverene gönderilir. -Kuraya tabi taleplere başvuran önceliklilerin tamamı kura çekilmek üzere, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna bildirilir. -Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. NOT:İlgili Kurumca 1- Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde Et ve Et Ürünleri İşlemecesi sertifikası bulunması ve istenilen belge MEB onaylı olması 2-B sınıfı sürücü belgesi olması gerekmektedir. Ayrıca müracaat edecek adayların noter kurasından en az bir gün önce evraklarını ilgili kuruma ibraz etmelidir.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Et Ve Et Ürünleri İşlemecisi

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

İlköğretim

En Fazla Öğrenim Seviyesi

İlköğretim

Kura Bilgileri

Kura Yeri

Kura Tarihi

Kura Saat Dilimi

Eleşkirt Belediyesi Toplantı Salonu

22.10.2018

10:00 - 11:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : CUMHURİYET CADDESİ NO:142 ELEŞKİRT/AĞRI

04600 ELEŞKİRT

AĞRI / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

İrtibat Bilgileri

Adı Soyadı

KEMAL SARI

Ünvanı

BELEDİYE BAŞKAN V.

Telefon No

472 711 20 84

E-Posta

[email protected]

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

1

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.