Adli Tıp Kurumu Personel Alım İlanı

Adli Tıp Kurumu Personel Alım İlanı

Kamuajans.com - Adli Tıp Kurumu Personel Alım İlanı yayınlandı. Buna göre genel ve özel şartlar, başvuru yeri ve şekli, başvuru tarihi, sözlü sınav yeri, tarihi ve saati belli oldu.

İLAN

Adalet Bakanlığı

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'ndan

1) Adli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere;

EK-1'deki listede yeri, unvanı ve niteliği belirtilen 2 laborant (Patoloji), 11 sağlık teknikeri (Adli Tıp -Otopsi ) ve 2 şoför kadrosu için Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacaktır.

2) Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara, 2016 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavlarına giren adaylar başvurabilecektir. Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliği'nin 5 ve 6'ıncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4'üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

3) Sözlü sınavlara, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere her kadro için ilan edilen kadro sayısının 10 katı kadar aday çağrılacaktır.

4) Başvuruda bulunacakların aşağıdaki genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.

I) Genel şartlar:

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

b) Son başvuru günü olan 01 Aralık 2017 tarihinde 657 sayılı Kanunun 40'ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezi sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)

c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1 -A/5 bendinde sayılan suçlardan mahküm olmamak,

d) 657 sayılı Kanunun 53'üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

e) Kamu haklarından mahrum olmamak,

f) Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

g) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

II) Özel şartlar:

Laborant (Patoloji) kadrosunda istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri önlisans programlarından mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP93 puan türünden (Önlisans düzeyinden) 70 ve daha yukarı puan almış olmak.

Sağlık Teknikeri (Adli Tıp-Otopsi) kadrosunda istihdam edilebilmek için; yükseköğretim kurumlarının Adli Tıp Teknikerliği, Otopsi Yardımcılığı, Adli Tıp önlisans programlarından mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavlarında KPSSP93 puan türünden (Önlisans düzeyinden) girmiş olmak.

Şoför kadrosunda istihdam edilebilmek için; ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP94 puan türünden (Ortaöğretim düzeyinden) 70 ve daha yukarı puan almış olmak. DE sınıfı (Eski sürücü belgelerinde E sınıfı ) sürücü belgesine sahip olmak.

5) Başvuru yeri ve şekli:

Başvurular Adli Tıp Kurumunun www.atk.gov.tr adresli resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet sitesi üzerinden yapılan başvuru sonrasında posta veya diğer iletişim kanallarıyla herhangi bir belge gönderilmeyecektir. Başvuru esnasında fotoğraf ve KPSS sonuç belgesi ile diploma veya geçici mezuniyet belgesinin sisteme yüklenmesi gerektiğinden adayların bu belgelerin pdf ya da resim formatındaki hallerini hazır bulundurmaları gerekmektedir. Başvuru işlemini uygun şekilde yaparak tamamlayan adaylara başvuru kayıt numarası sistem tarafından otomatik olarak verilecektir.

Adaylar her bir kadro ve unvan için yalnızca bir adet başvuru yapabileceklerdir. Aynı adayın birden fazla kadro ve unvan için başvuru yapması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak, bu şekilde sınava girenlerin kazanmış olsalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

6) Başvuru tarihi:

Başvurular 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayıp, 01 Aralık 2017 Cuma günü saat 17:00 itibarıyla sona erecektir.

7) Başvuruların değerlendirilmesi :

Başvuruda bulunan ve başvuruları kabul edilen adayların öğrenim durumuna göre KPSSP93 veya KPSSP94 puanları esas alınarak en yüksek puandan başlayarak en düşük puana göre sıralama yapılacaktır. Bu sıralama sonucunda ilan edilen kadro sayısının 10 katı kadar sıralamada yüksek sırada bulunan aday, sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır.

Sıralamalar kadro yeri ve unvan bazında ayrı ayrı yapılacaktır. (Örn: Sakarya sağlık teknikeri kadrosu için ayrı Balıkesir sağlık teknikeri kadrosu için ayrı sıralama yapılacaktır.)

Başvuru ve işlemler sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya eksik evrak verdiği sonradan tespit edilen adayların müracaatları kabul edilmeyecek, atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu durumdaki adaylar hakkında genel hükümlere göre yasal işlem yapılacaktır.

Başvuru sonuçları ve sınav sonuçları Adli Tıp Kurumu'nun internet sitesinden yayınlanacaktır. Yayımlanacak duyuru, ilan ve bilgilendirmeler tebligat mahiyetinde olacağından, adaylara ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır.

8) Sözlü sınav yeri, tarihi ve saati :

İlan edilen tüm kadrolar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'nın İstanbul Yenibosna'daki merkez binasında yapılacaktır. Hangi kadrolar için hangi tarih ve saatlerde sözlü sınav yapılacağı daha sonra ilan edilecektir.

İLAN OLUNUR

16/11/2017

Eki : 1-EK-1

EK-1

GÖREV YERİ

KADRO ÜNVANI

KADRO

SAYISI

ÖĞRENİM

ŞARTI

KPSS PUAN TÜRÜ

KPSS

TERCİH

KILAVUZU

NİTELİK

KODLARI

MERKEZ TEŞKİLATI ( İSTANBUL )

LABORANT (PATOLOJİ)

2

ÖNLİSANS

KPSSP93

3025

AKSARAY ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

1

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

ANKARA ADLİ TIP GRUP BAŞKANLIĞI

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

2

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

BALIKESİR ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

1

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

ERZURUM ADLİ TIP GRUP BAŞKANLIĞI

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

1

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

ESKİŞEHİR ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

1

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

İZMİR ADLİ TIP GRUP BAŞKANLIĞI

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

1

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

SAKARYA ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

1

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

ŞIRNAK ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

1

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

VAN ADLİ TIP ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

SAĞLIK TEKNİKERİ

(ADLİ TIP-OTOPSİ)

2

ÖNLİSANS

KPSSP93

3024

MERKEZ TEŞKİLATI ( İSTANBUL )

ŞOFÖR

2

LİSE

KPSSP94

2001

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.