52 İşçi Alınacak

52 İşçi Alınacak

Kamuajans.com - Makine Kimya Endüstrisi Kurumu 52 işçi alacak. Buna göre genel şartlar ve notlar, son başvuru tarihi, meslek bilgileri, öğrenim bilgileri, sınav bilgileri, çalışma adresi bilgisi gibi detaylar belli oldu.

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

Son Başvuru Tarihi : 20 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; **** ÇALIŞMA ADRESİ: MKE KAPSÜL FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ MAMAK/ANKARA **** MAKİNE BRANŞINDA ÖN LİSANS MEZUNU OLANLAR VEYA YETKİLİ KURULUŞLARDAN MAKİNE BRAŞINDAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLAR VEYA HERHANGİ BİR ÖN LİSANS MEZUNİYETİ OLUP LİSE VE DENGİ OKUL SEVİYESİNDE MAKİNE BRANŞINDAN MEZUN OLANLAR, BAŞVURU YAPACAKLARDIR.***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavına (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP 93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Makine Teknolojisi Teknisyeni

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP93

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MKE KAPSÜL FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 

MAMAK

ANKARA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

9

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

Son Başvuru Tarihi : 20 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; **** ÇALIŞMA ADRESİ: MKE MÜHİMMAT FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE **** CNC BRANŞINDA ÖN LİSANS MEZUNU OLANLAR VEYA YETKİLİ KURULUŞLARDAN CNC BRAŞINDAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLAR VEYA HERHANGİ BİR ÖN LİSANS MEZUNİYETİ OLUP LİSE VE DENGİ OKUL SEVİYESİNDE CNC BRANŞINDAN MEZUN OLANLAR, BAŞVURU YAPACAKLARDIR.***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavına (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP 93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü )

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP93

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MKE MÜHİMMAT FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 

KIRIKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

5

Çalışma Şekli

Daimi / Kısmi Süreli

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

Son Başvuru Tarihi : 20 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; **** ÇALIŞMA ADRESİ: MKE BARUTSAN ROKET VE PATLAYICI FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ ELMADAĞ/ANKARA **** KİMYA BRANŞINDA ÖN LİSANS MEZUNU OLANLAR VEYA YETKİLİ KURULUŞLARDAN KİMYA BRAŞINDAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLAR VEYA HERHANGİ BİR ÖN LİSANS MEZUNİYETİ OLUP LİSE VE DENGİ OKUL SEVİYESİNDE KİMYA BRANŞINDA MEZUN OLANLAR, BAŞVURU YAPACAKLARDIR.***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavına (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP 93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Kimya Teknisyeni

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP93

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MKE BARUTSAN ROKET VE PATLAYICI FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 

ELMADAĞ

ANKARA / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

5

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

Son Başvuru Tarihi : 20 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; **** ÇALIŞMA ADRESİ: MKE BARUT FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE **** METAL TEKNOLOJİSİ/KAYNAK BRANŞINDA ÖN LİSANS MEZUNU OLANLAR VEYA YETKİLİ KURULUŞLARDAN METAL TEKNOLOJİSİ/KAYNAK BRAŞINDAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLAR VEYA HERHANGİ BİR ÖN LİSANS MEZUNİYETİ OLUP LİSE VE DENGİ OKUL SEVİYESİNDE METAL TEKNOLOJİSİ/KAYNAK BRANŞINDAN MEZUN OLANLAR, BAŞVURU YAPACAKLARDIR.***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavına (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP 93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Kaynak Teknisyeni

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP93

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MKE BARUT FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 

KIRIKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

3

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

Son Başvuru Tarihi : 20 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; **** ÇALIŞMA ADRESİ: MKE SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE **** CNC BRANŞINDA ÖN LİSANS MEZUNU OLANLAR VEYA YETKİLİ KURULUŞLARDAN CNC BRAŞINDAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLAR VEYA HERHANGİ BİR ÖN LİSANS MEZUNİYETİ OLUP LİSE VE DENGİ OKUL SEVİYESİNDE CNC BRANŞINDAN MEZUN OLANLAR, BAŞVURU YAPACAKLARDIR.***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavına (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP 93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Bilgisayarlı Makine (CNC Operatörü )

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP93

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MKE SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 

KIRIKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

12

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

Son Başvuru Tarihi : 20 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; **** ÇALIŞMA ADRESİ: MKE SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE **** TORNA-TESVİYE BRANŞINDA ÖN LİSANS MEZUNU OLANLAR VEYA YETKİLİ KURULUŞLARDAN TORNA-TESVİYE BRAŞINDAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLAR VEYA HERHANGİ BİR ÖN LİSANS MEZUNİYETİ OLUP LİSE VE DENGİ OKUL SEVİYESİNDE TORNA-TESVİYE BRANŞINDAN MEZUN OLANLAR, BAŞVURU YAPACAKLARDIR.***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavına (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP 93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Tesviyeci

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP93

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MKE SİLAH FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 

KIRIKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

8

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

ÇANKAYA HİZMET MERKEZİ

MAKİNA KİMYA ENDÜSTRİSİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(KAMU GRUBU)

Son Başvuru Tarihi : 20 Eylül 2017

Yayınlanma Tarihi : 11 Eylül 2017

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; **** ÇALIŞMA ADRESİ: MKE MÜHİMMAT FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE **** TORNA-TESVİYE BRANŞINDA ÖN LİSANS MEZUNU OLANLAR VEYA YETKİLİ KURULUŞLARDAN TORNA-TESVİYE BRAŞINDAN MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ OLANLAR VEYA HERHANGİ BİR ÖN LİSANS MEZUNİYETİ OLUP LİSE VE DENGİ OKUL SEVİYESİNDE TORNA-TESVİYE BRANŞINDAN MEZUN OLANLAR, BAŞVURU YAPACAKLARDIR.***Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gn ierisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Mdrlğmzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi zerinden başvuru yapabilirler. - Gereğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2016 Kamu Personeli Seme Sınavına (KPSS) sonuları geerli olup, 2016 KPSSP 93 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrbe, ncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya szl sınavdan nce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden ıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (nceliklilerden) mracaat eden adaylar ierisinden ncelik belge tarihlerine gre talep sayısının katını gemeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını aıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son mracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş gn başvurular kabul edilecektir. - Mracaat tarihleri akışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgc talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe mracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında mracaat eden adaylar ierisinden en yksek puan alandan başlamak zere talep sayısının katı olacak şekilde dzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya szl sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir. - Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları srekli veya geici işgc talebine işverence davet edildikleri hlde mcbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda srekli işi statsnde işe yerleşenlerin ncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Tesviyeci

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

Önlisans

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Önlisans

Sınav Bilgileri

Sınav Kategorisi

Sınav Adı

Sınav Puan Türü

En Az Puan Limiti

Sınav Giriş Tarihi

Kamu Personel Sınavları

KPSS

KPSSP93

60

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : MKE MÜHİMMAT FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 

KIRIKKALE / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

10

Çalışma Şekli

Daimi / Tam Süreli

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.