30 Ağustos Kutlamaları İptal Mi Ediliyor?

30 Ağustos Kutlamaları İptal Mi Ediliyor?

KamuAjans.Com-Her yılın 30 ağustos tarihinde kutladığımız zafer bayramı'nın kaldırılacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.Savunma bakanı Fikri Işık'ın yaptığı 30 ağustos zafer bayramı açıklaması sonrası kutlamaların artık kalkacağı yönündeyken Fikri Işık ikinci açıklamayı yaparak konuya açıklık getirdi.

 Katıldığı televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunan fikri ışık bu yıl zafer bayramının kutlanmayacağını açıklamıştı.Yaptığı açıklama ;

Fikri IŞIK : Yapılmayacak, bu yıl tören yok. Türkiye olağanüstü bir süreci yaşıyor, bir darbe girişimini hep beraber yaşadık. Şimdi halkın içerisinde bu korku varken, hala bu travma geçmemişken ‘Yok efendim geçit töreni yapacağız’ gibi şeyler bana göre gerekli değil.

Bu yaptığı açıklama sonrası yanlış anlaşıldığını ifade eden savunma bakanı hükümetin o yönde bi çalışmasının olmadığını anlatmak istediğinin yanlış anlaşıldığını resmi geçit törenlerinin olmayacağını demek istediğini belirtti.Yeni karar alınana kadar şuan itibari ile sadece askeri araç geçiş töreninin iptal edildiği yönünde olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.