Valilik ve Kaymakamlık Birimlerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik

Valilik ve Kaymakamlık Birimlerine İlişkin Yönetmelikte Değişiklik

Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 04 Haziran 2020 Tarihli ve 31145 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlandı.

8 Haziran 2011 tarihli ve 27958 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliğinin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasına ''GAMER: Bakanlık ve illerde kurulan güvenlik ve acil durumlar koordinasyon merkezlerini,” şeklinde bir bent eklenmiştir.

Aynı Yönetmeliğin 22 nci maddesinin birinci fıkrasına (d) bendinden sonra gelmek üzere ''24/10/2019 tarihli ve 30928 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Teşkilat, Görev, Yetki, Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğin 13 üncü maddesinde belirtilen görevleri yerine getirmek.” şeklinde bent eklenmiş ve diğer bent buna göre teselsül ettirilmiştir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.