Selena Gomez'e Ne Oldu? Selen Gomez'in Sağlık Durumu Nasıl?

Selena Gomez'e Ne Oldu? Selen Gomez'in Sağlık Durumu Nasıl?

Kamuajans.Com – Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez geçtiğimiz sene böbrek hastası olduğunu açıklamış sonrasında yapılan operasyon ile sağlığına hızlı bi şekilde kavuştuğu açıklanmıştı.

Disney Channel ile kariyerine başlayıp sonradan çok başarılı bir şarkıcı olan Selena Gomez son yılların hızla yükselen yıldızları arasında yer alıyordu. Genç yaşına rağmen yakaladığı bu yıldız ışığıın iyi kullanan ve tüm dünyada ismi ün yapan ABD'nin Teksas eyaleti doğumlu yıldızı Selena Gomez geçen yıl yaşadığı sağlık sorununu hızlı bir şekilde atlattığı düşünülüyordu ta ki bugün Selena Gomez'in hastaneye kaldırılığı haberi gelene kadar.

ABD'nin bir diğer genç yıldızı Justin Bieber ile uzun süredir birlikte olan Selena Gomez aldığı evlilik teklifi ile hayranlarında heyecan yaratırken son gelen haber Selena Gomez'in hastaneye kaldırıldığı haberi sevinci burukluğa döndürdü.

Selena Gomez Kimdir?

Selena Marie Gomez 22 Temmuz 1992'de Teksas'da doğan Amerikalı oyuncu ve şarkıcıdır. Gomez ailesinin tek çocuğudur. Selena'nın annesi Dallas'taki yerel tiyatrolarda sahne almıştır. Çocukluğunda hep annesinin provalarını seyreden Selena'nın da oyunculuk yeteneği annesinden ileri gelmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.