Şanlıurfa Valiliği'nden Vatandaşlara Çağrı

Şanlıurfa Valiliği'nden Vatandaşlara Çağrı

Kamuajans.Com – Şanlıurfa Valiliği, Türkiye’nin Afrin’e yönelik düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekat’ nedeniyle vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asmasını istedi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Şanlıurfa’mız genelinde tüm resmi kurum, ev ve iş yerlerimizde bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan bayrağımızın asılmasının önemli olduğu görülmüştür" ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa Valiliği, Türkiye’nin Afrin’e yönelik düzenlediği ‘Zeytin Dalı Harekat’ nedeniyle vatandaşların ev ve iş yerlerine bayrak asmasını istedi.

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada,“Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzurunu tehdit eden PKK/ PYD/ KCK ve DEAŞ terör örgütlerini bertaraf etmek üzere, 20 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 17.00’de Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’e yönelik olarak ‘Zeytin Dalı Harekatı’ başlatılmıştır. Harekatı yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ilimizin maddi ve manevi desteğini bildirmek anlamında Şanlıurfa’mız genelinde tüm resmi kurum, ev ve iş yerlerimizde bağımsızlığımızın ve milli birliğimizin sembolü olan bayrağımızın asılmasının önemli olduğu görülmüştür. Tüm Şanlıurfa'lı hemşehrilerimizin bu konuya hassasiyetle yaklaşmasını ve desteğini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.