Safiye İnci Kimdir? Safiye İnci Ne Dedi?

Safiye İnci Kimdir? Safiye İnci Ne Dedi?

Kamuajans.Com – Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen bir videoda Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir'i ziyareti sırasında video çekip sosyal medyada paylaşan Safiye İnci gündeme oturdu.

Hem hukuksal hemde Türk milletinin manevi duygularını aşağılamaya yönelik videoya imza atan Safiye İnci paylaştığı video ile kısa sürede gündemin ilk sırasına yerleşti. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ilk Cumhurbaşkaın Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik ağır hakaret içeren videoyu çekip paylaşan Safiye İnci'nin bu hareketi gündeme damga vurdu.

Hukuksal açıdan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası olan harekete bulunan Safiye İnci Anıtkabir'i ziyareti sırasında cep telefonu ile video paylaşımında bulundu. Anıtkabir'i ziyareti ailesinin ısrarı üzerine yaptığını söyleyen Safiye İnci, Atatürk'e yönelik ağır hakaretlerde bulundu. Kısa sürede kimliği tespit edilen Safiye İnci kısa sürede yakalanarak emniyete götürüldü.

SAFİYE İNCİ ÖZÜR DİLEDİ

Bir süre sonra İnci tarafından ikinci bir video sosyal medyaya düştü. Bu videoda ise İnci videoyu bir kişiye tepki nedeniyle çektiğini onun da videoyu yayınladığını söyleyerek özür diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.