O Ünlü Gözaltına Alındı

O Ünlü Gözaltına Alındı

KamuAjans.Com-Geçtiğimiz günlerde twitter hesabı hacklenerek konuşmaların medyaya aktarıldığı ve fetullahçı terör örgütüne bağlı ortaya çıkan komedyen atalay demirci gözaltına alındı.

Son zamanların parlayan yıldızı acun ılıcalının yetenek sizsiniz programının birincisi atalay demirci'nin twitter hesabı hacklenmişti.Hacklenen hesabının yazışmalarını ortaya döküldükten sonra tüm dikkatleri üzerine çeken atalay demirci büyük şok yaşadı.Son olarak beyaz tv spikerinin yüzüne tükürmesiyle gündeme gelen atalay demirci hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Twitter hesabı hacklenen Atalay Demirci'nin Hakan Şükür ve Enes Kanter ile yaptığı konuşmalar yayınlanmıştı. Yazışmalarda Atalay Demirci'nin Enes Kanter'e, 29 Temmuz tarihli olduğu öne sürülen mesajda "Tedbiren takibi bırakmak zorundayım bu arada, anlarsın kardeşim. Nelere bakarak insan avlıyorlar" dediği iddia ediliyordu.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.