Milyonların Gönlüne Taht Kuran O Ünlü FETÖ'cu Çıktı

Milyonların Gönlüne Taht Kuran O Ünlü FETÖ'cu Çıktı

KamuAjans.Com-Fetö'cülere yönelik operasyonlar devam ederken her geçen gün örgütle bağlantılı kişiler ortaya çıktıkça şaşırtmaya devam ediyor.Son olarak fetullahçı terör örgütüne üye olduğu ortaya çıkan öyle bir ünlü var ki herkesi şaşkına uğrattı.

 Acun ılıcalı'nın hazırlayıp sunduğu 'yetenek sizsiniz' yarışmasıyla tanıdığımız ama öncesinde radyo sunuculuğu ve yerel televizyon kanallarında sunuculuk yapmış olan atalay demirci'de fetullahçı terör örgütüne bağlı olduğu ortaya çıktı.

Yetenek sizsiniz yarışma programı ile gönüllere taht kuran 2013 yılında programdan birincilik ile ayrılan Atalay Demirci hayat hikayesiyle milyonların gönlünde yer edinmişti.Şiir okuma yeteneği etkileyici ses tonu ve yaşam hikayesiyle bir anda hem yetenek sizsiniz ve 78 milyonun bir numarası olmuştu.Ta ki Ay - Yıldız Tim adlı hacker grubunun Atalay Demirci'nin twitter hesabını hackleyene kadar Atalay Demirci'nin twitter hesabını hackleyen Ay - Yıldız Tim konuşma kayıtlarını ortaya çıkararak Atalay Demirci'nin aslında kime hizmet ettiğini ve niyetini ortaya çıkarmış oldu.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.