İstanbul'da Toplu Taşımada Yeni Kararlar Alındı

İstanbul'da Toplu Taşımada Yeni Kararlar Alındı

Kamuajans.com – Koronavirüsten en çok etkilenen ilimiz olan İstanbul'da tedbirler arttırılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftasonu 2 gün sokağa çıkma yasağı ile geçiren İstanbul'da yeni hafta yeni tedbirlerle başladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hergün yeni bir yasak yeni bir düzenleme hayatımıza girmeye devam ediyor. Kademeli olarak alınan yeni tedbirlerden en sonuncusu geçtiğimiz haftasonu 30 büyük şehrimizde ve Zonguldak şehrimizde haftasonundan geçerli sokağa çıkma yasağı getirilmişti. 2 günü evinde geçiren vatandaşlar haftanın ilk gününde bugün normal yaşantısına devam etmeye başladı. 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı olanlara halen sokağa çıkma yasağı devam ederken o yaş aralığında insanlar hayata normal akışına devam ediyor.

Hafta başı ile yeni bir tedbir daha İstanbul ili için verildi. 

İstanbul Valiliği, koronavirüs salgını nedeniyle toplu ulaşım araçlarında sosyal mesafenin korunmasına yönelik yeni tedbirler aldı. Alınan tedbirler kapsamında belirtilen önlemleri ihlal edenler hakkında bugün saat 05.00'ten itibaren 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282.maddesi uyarınca idari para cezası uygulanacak.  

MASKESİZ OLDUĞU TESPİT EDİLEN SÜRÜCÜ VE YOLCULARA AYRI AYRI CEZA UYGULANACAK

AYAKTAKİ YOLCU SAYISININ, OTURAN YOLCULARIN YARISINI GEÇMEYECEK

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.