İstanbul Deprem Son Dakika

İstanbul Deprem Son Dakika

KamuAjans.Com-Türkiye'nin yaşadığı en büyük yıkımlı deprem olan Yalova depremi 17 Ağustos 1999 yılında gerçekleştirilmişti.Onbinlerce vatandaşımızın öldüğü ve sakat kaldığı deprem sonrası günümüze kadar bir çok ilde farklı ölçeklerde depremler meydana geldi.O yıllardan günümüze kadar neredeyse her zaman gündeme gelen büyük marmara depreminin İstanbul'da büyük yıkıma sebep olacağı haberleri konuşulmaya başlanmıştı.Marmara denizinde her an patlamaya hazır fay hattının olduğu jeoloji uzmanları tarafından her z

İstanbul'da deprem meydana geldi. 10 saniye süren depremle ilgili Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Kandilli 4,3 olarak belirlediği depremin büyüklüğünü AFAD ise 4,2 olarak bildirdi.

İstanbul'un birçok ilçesinden hissedilen bir deprem meydana geldi. Marmara açıklarında meydana gelen depremin büyüklüğüyle ilgili AFAD ve Kandilli'den açıklamalar peş peşe geldi.



Silivri açıklarında meydana gelen depremin son dakika bilgisine göre 4,0 şiddetinde olduğu bildirildi. Deprem yerin 16.0km derinliğinde meydana geldi.

KANDİLLİ DEN SON DAKİKA DEPREM AÇIKLAMASI



Kandilli Rasathanesi Marmara Denizi'nde meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,3 olarak belirledi.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.