Herkesi İlgilendiriyor: Artık Alınabilecek

Herkesi İlgilendiriyor: Artık Alınabilecek

KamuAjans.Com - E-Devlet Kapısı üzerinden sunulan “Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi” hizmeti, içeriği ve kapsamı genişletilerek yeni haliyle kullanıma açıldı.

Artık birçok kurum ve kuruluş online olarak bizlere hizmet sunmaktadır. Bu tür uygulamaların gelişmesinde internet kullanımının artması ve cep telefonlarında da ulaşılabilir olmaya başlaması etkili olmuştur. Online olarak hizmetlerin artması ile birlikte artık bir çok işleminizi sanal ortamdan hızlı bir şekilde yerine getirebilirsiniz. Bu tarz hizmetlerin gelişmesi ile birlikte ise artık bir çok işlemi hızlı ve pratik bir şekilde zaman kaybı yaşamadan yerine getirebilirsiniz.

Bir çok hizmeti bilgisayar üzerinden sunan e-devlet yeni bir hizmeti daha sistemine ekledi. İşte o hizmet;

Daha öncesinde e-devlet Kapısı'ndan sadece kendi için belge alınabiliyor iken, artık Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi'ni kendi, eşi ve henüz ergin olmayan çocukları için belgeleri alınabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.