Hain Müdür Planladı Şef Bombayı Koydu

Hain Müdür Planladı Şef Bombayı Koydu

KamuAjans.Com-DERİK kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'e şehit eden saldırıyı yazı işyeri müdürü planlamıştı. Müdürün cenazeye de katıldığı belirlenmişti. İşte o görüntüsü ortaya çıktı.

DERİK Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ü şehit eden saldırının planlayıcısı olan müdürün cenazedeki görüntüsü ortaya çıktı.

Kaymakamlık Yazı İşleri Md. T.E'nin bombayı yerleştirdiği belirlenmişti. Müdür cenaze törenine de katılmış ve timsah gözyaşlarını akıtmış.

İşte müdürün cenazedeki görüntüsü;

MARDİN VALİSİNDEN AÇIKLAMA

Mardin Valisi Derik Kaymakamı Fatih Safitürk'ün sehit edildiği olayla ilgili 71 kişinin gözaltında olduğunu açıkladı.

MÜDÜR PLANLADI ŞEF BOMBAYI KOYDU

Derik Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıda makam odasına tuzaklanan patlayıcıyı kaymakamlık görevlilerinin yerleştirdiği ortaya çıkmıştı. Derik Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü T.E hain saldırıyı planlamış, Yazı İşleri Şefi Ş.M de masanın altına yerleştirmişti.



ŞEHİT KAYMAKAMIN AİLESİ KONUŞTU : CEHENNEME DÜŞSÜN

Şehit babası Asım Safitürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun şehit düşmesinin hem üzüntüsünü hem de gururunu yaşadıklarını söyledi.

Baba Asım Safitürk "evlat acısını Allah kimseye göstermesin" derken anne Fatma Safitürk "Allah devlete zeval vermesin. Yavrumuz bizim için çok hayırlı bir evlattı. Ramazan Bayramı'ndan sonra da görmedim. Çok hasretim. Allah bunu yapanları yakın zamanda cehenneme düşürsün" dedi.

VURDUK DİYE SEVENMESİNLER BİZ ÖDÜL ALDIK

Şehidin ağabeyi Haydar Safitürk de tüm dünyanın kardeşini sevdiğine işaret ederek, "Ne yaparsak yapalım biz bu kadar sevgi göremezdik. Çok ilginç şeylere rastladık. Örneğin kabri başındayken bir vatandaş telefonla beni aradı, 'Şu an kabrindeyim, kendisine Kur'an-ı Kerim okuyorum' dedim. Ağabey, Allah'ını seversen telefonunu kabrinin üstüne koy da ben de bir Fatiha okuyayım' dedi. Yani böyle bir şey gördünüz mü? Bu çok duygusal bir an." dedi.

Kardeşinin görevindeyken kahramanca şehit olduğuna işaret eden Safitürk, şunları söyledi:

"Ama onu şehit eden gözükemeyecek kadar bir alçak. Ben insan demiyorum. 'Böyle birini vurduk' diye sevinmesinler, biz ödül aldık. Bundan daha büyük bir ödül göremeyiz. Kardeşim bize bu kadar büyük bir şeref yaşattı, ne mutlu. Allah, mekanını cennet etsin."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.