Hadisenin Özür Dilesin Dediği Nur Yerlitaş Canlı Yayında Af Diledi

Hadisenin Özür Dilesin Dediği Nur Yerlitaş Canlı Yayında Af Diledi

Şarkıcı Hadise, televizyon programında annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğini söyleyen modacı Nur Yerlitaş'a çok kızmış "Benim özelimi tüm Türkiye ile paylaştı. Bizden özür dilesin" demişti. Nur Yerlitaş, şarkıcı Hadise'nin bundan üç gün önce yaptığı şartlı barışma açıklaması sonrasında 2. Sayfa adlı magazin programına katılarak bazı açıklamalarda bulundu..

Şarkıcı Hadise'nin annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihar etmesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Anne Gülnihal Açıkgöz'ün "Benimle ilgilenmiyorsunuz" diye not bırakarak intihar ettiği haberlerine ise Hadise'nin basın danışmanından yalanlama gelmişti. Ancak bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Nur Yerlitaş zehirlenme açıklamasını yalanlar nitelikte açıklamalarda bulunmştu.

Yayına bağlanan Yerlitaş, "Bir gece yarısı telefonum çaldı. Haluk Şentürk, "Hadise'nin annesi zehirlendi, Şişli Etfal'deyiz, özel bir hastaneye götürmek istiyoruz, çok kötü yoğun bakımda" dedi. Saat 03 sularıydı. Benim yakın dostum Azmi Hoca'yı aradım, "Hadise'nin annesi zehirlenmiş, yoğun bakımdaymış, özel hastaneye almak istiyorlar, hastane göndermiyor, karşı hastanenin doktorunun araması gerekiyormuş dedim. Neticede hastaneye aldılar annesini. Sonradan öğrendim ki, kadıncağız intihar etmiş. Ben de "anne" konusunda çok hassasımdır, annemi kaybettim..." açıklamasını yapmıştı..

Şarkıcı Hadise, annesinin intihar girişimi nedeniyle bilgileri canlı yayında verdiği için modacı Nur Yerlitaş'a tepki göstermiş ve barışmanın tek yolunun canlı yanında Yerlitaş'ın özür dilemesi gerektiğini söylemişti..

Bu sabah 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Nur Yerlitaş " Hadise'den milyonlarca defa özür diliyorum" dedi.. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.