Gazeteci Fatih Tezcan'a Soruşturma Açıldı! Fatih Tezcan Ne Dedi?

Gazeteci Fatih Tezcan'a Soruşturma Açıldı! Fatih Tezcan Ne Dedi?

Kamuajans.com – Son günlerin en çok konuşulan konusu Noyan'ın açıklamalarının yankıları henüz bitmemişken bir başka açıklama gazeteci Fatih Tezcan'dan geldi. Savcılık açıklama sonrası harekete geçti.

Geçtiğimiz günlerde ülke tv'de katıldığı televizyon programında 15 Temmuz darbe girişimine atıfta bulunarak ölüm listesi hazırladığını üst komşusununda listede olduğunu açıklayan Noyan'ın halkı ayaklanmaya sürükleyen bu açıklamasının yankıları sürerken bir başka açıklama daha ortalığı karıştırdı. 

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Fatih Tezcan hakkında, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve "halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçlarından soruşturma başlattığı açıklandı. Yaptığı açıklama ile tepki çeken Fatih Tezcan 11 Mayıs 2020 tarihinde yaptığı açıklamanın kısa sürede yayılması ile savcılık harekete geçmişti.

Fatih Tezcan Ne Demişti:

Tezcan, Sevda Noyan'ın açıklamalarına benzer ifadeler kullanarak 'Karınızı nasıl koruyacaksınız, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden?' dedi...



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.