Fuat Avni Tweetleri O İlçeden Attı

Fuat Avni Tweetleri O İlçeden Attı

KamuAjans.Com-Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul eden twitter fenomeni fuat avni 2 yılın ardından yapılan operasyon ile yakalanmıştı.İçerden aldığı bilgileri dışarıya servis eden fuat avni'nin kim olduğu ortaya çıkmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün fuat avni için hazırladığı raporun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.Gerçek adı aydoğan vatandaş olan fuat avni'nin kritik her eylem öncesi ve hükümetin yapacağı uygulamaları twitter hesabından daha önce yazması ile çok dikkat çekmişti.

Hükümetin 2 yıldır peşinde olduğu twitter'ın gizlilik ilkesi gerekçesiyle bilgilerine ulaşılmasına izin vermediği fuat avni sonunda yakayı ele verdi.Geçtiğimiz haftalarda darbe girişimi sonrasında görevden alınacakları soruşturma açılacakları hükümet açıklamadan önce twitter hesabında yayınlayan fuat avni yakalanmasından sonra ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.Tweetlerini istanbulda olduğu sürece GÜNGÖREN ilçesinde atan fuat avni farklı mekanlarda wifi aracılığı ile bağlantı kurarak çok sayıda bilgiyi paylaştığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.