Final Yapacak Diziler Hangileri?

Final Yapacak Diziler Hangileri?

Kamuajans.Com – Türksatta hali hazırda 400 kanalın bulunduğu biliniyor. Aralarından sıyırılarak kaliteyi üst seviyeye çıkaran 10 civarı televizyon kanalı aralarındaki rekabeti arttırmak adına iddaalı diziler ile haftanın bir çok gününde reytin seviyelerini üst sıralarda tutmaya çalışıyor.

Haftanın 7 günü iddaalı diziler yayınlayarak rakiplerinin arasından sıyrılıp üst seviyelere tırmanmak için çalışan kanalların reyting savaşları kızışıyor. Aralarında TRT 1'in diriliş ertuğrul ve son olarak ATV'nin sen anlat karadeniz dizinin son haftaya lider girdiği reyting listesinde al seviyede kalan bir çok dizide kanal yönetimlerinin kararıyla final yapmak zorunda kalıyor.

Televizyon kanallarının kıran kırana giden reyting mücadelesinde son olarak final yapması beklenen dizileri sizler için araştırdık; Kanatsız Kuşlar, Yalaza, Kalp Atışı, Yuvamdaki Düşman, Siyah İnci ve Bizim Hikaye dizilerinin final kararı aşamasında olduğu önümüzdeki günlerde açıklamaların geleceği düşünülüyor.

MERYEM

TMC Film'in imza attığı Kanal D'nin 'Meryem' dizisi final yapacak yapımlar listesine eklendi. Feride Kaytan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin çarşamba akşamı ekrana gelen son bölümü de reytinglerde beklenen rakamlara ulaşamamıştı.

YUVAMDAKİ DÜŞMAN

Geçtiğimiz günlerde başlarda fırtına gibi başlayan ama yavaş yavaş düşüşe geçen ve senaryosu kilitlenen Kalp Atışı'nın bileti kesilmiş ve beklenen final kararı alınmıştı. Show yeni bir final kararı almanın eşiğinde olabilir ve dizi bizlere elveda diyebilir.

GÜLİZAR

Başrollerine Zeynep Farah Abdullah ve Ebru Cündübeyoğlu'nun yer aldığı Gülizar dizisinin final yapacağı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.