FETÖ'nün Gerçek Yüzünü Okumak İsteyenler İçin

FETÖ'nün Gerçek Yüzünü Okumak İsteyenler İçin

Kamuajans.com - " Modern Zamanın Hasan Sabbah'ı " ismiyle Başbakan Müşaviri Abdülkadir ÖZKAN'ın yazmış olduğu kitapta Fetö'nün bilinmeyenleri ve gerçek yüzü tüm sırlarıyla ifşa edilmiş.

Kamuajans.com - Başbakan Baş Müşaviri Gazeteci Yazar Abdülkadir Özkan, Fetö'nün gerçek yüzünü anlattığı kitabı " Modern Zamanın Hasan Sabbah'ı " isimli kitabı çıktı.

<br />

Cia ile ilişki ağı, Vatikan görüşmesi ve Gülen'in Batıdaki akraditasyonu, Mehdilik, Mesihlik, Keramet inancı ve daha birçok bilinmeyeni ile derinlemesine Fetö analizinin olduğu kitap çıktığı ilk günden itibaren müthiş ilgi görüyor.

<br />

<img src="https://www.kamuajans.net/uploads/FE/FET%C3%96%20K%C4%B0TAP%20-%201.jpg" width="600" height="441" alt="" /><br />

<br type="_moz" />

<strong>Arka Kapak Yazısı: </strong>Bu, bir biyografi çalışması yahut anı kitabı değil. Titiz bir çalışma sonucunda, Türk cemiyet ve siyaset hayatına damgasını vurmuş gizemli bir şahsın gerçek yüzünü ortaya koyan kapsamlı bir haber dosyası aslında. Dinin ve dindarlığın yok edilmeye çalışıldığı, inanmanın, düşünmenin ve her türlü ifadenin yasaklandığı, inananların merdiven altı “tezgâhlara” mahkûm edildiği zor dönemlerde din adına ortaya çıkmış bir “vaizin” insanların saf ve temiz duygularını istismar edip tarumar etmesinin hikâyesi. Dini ve dindarı, özgürlük ve demokrasiyi, her türlü mukaddesatı “inandığı değerler” uğruna araçsallaştıran, keskin savrulmalar yaşayan, çelişkiler üzerine bir hayat inşa eden bir “örgüt liderinin” ibretlik ve acınası öyküsü aynı zamanda. Ya da başka bir deyişle bu çalışma, Radikal İslamcılık’tan Ilımlı İslam’a evrilen, son tahlilde terör örgütü liderliğine uzanan karanlık ve gizemli ilişkiler ağına sahip, modern zamanların Hasan Sabbah’ının kan donduran korku imparatorluğunun tarihçesi. 

....

Tartışmaların odak noktasındaki Fetullah Gülen, nasıl bir zihin ve ruh dünyasına sahip? Onun izinden gidenleri nasıl etkisi altına alıyor? Gizli gündeminde neler var? İstihbarat örgütleriyle ne gibi ilişkileri var? Yönettiği milyar dolarlık fonla neyi hedefliyor? Ajandasına ulaşmak için Amerika ve Batı’da gerçek yüzünü ve söylemindeki paradokslarını nasıl gizliyor? Neden siyasetle ve ticaretle yakından ilgileniyor? Erzurum’un küçük bir köyünde hayata gözlerini açan, uzun yıllar memur olarak çalışmış bir vaiz nasıl oluyor da bugün Birleşik Devletlerin Pensilvanya eyaletine bağlı Saylorsburg kasabasında hayatını idame ettiren ve 165 ülkede eğitimden medyaya milyar dolarlık fonları yöneten bir isim hâline geliyor?

Araştırmacı gazeteci Abdülkadir Özkan’ın kaleme aldığı kitap, Fetullah Gülen’in zihin dünyasını derinlemesine analiz ederken akıllardaki sorulara da cevap arıyor.

Modern Zamanların Hasan Sabbah’ı: Fetullah Gülen

Orijinal Dil: Türkçe

Yazar: Abdülkadir ÖZKAN

Yayınevi: Kopernik Kitap

Kitabın Türü: İnceleme - Araştırma

Dizi Yönetmeni: Mehmet Erdoğan

Kapak Tasarımı: Ali Kaya

Tasarım: Tavoos

<strong>Özellikler<br />

</strong><br type="_moz" />

Cilt Bilgisi: 350 gr. Amerikan Bristol

Kâğıt Bilgisi: 80 gr. Enso Creamy Kitap Kâğıdı

1. Baskı: Ocak 2017

Sayfa Sayısı: 240

Ebat: 13.5x21

Renk: Kapak: 4+1, İç: 4+4, 2 ypr.: 1+1,

ISBN No: 978-605-6710-80-3

Kitabın Fiyatı: 25 TL <br />

<br />

<a href="http://kamudanhaber.net">kamudanhaber.net </a>- özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.