Emlak ve emlak yönetimi Mezunlarından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına İstihdam İçin Mektup Kampanyası

Emlak ve emlak yönetimi Mezunlarından Çevre ve Şehircilik Bakanlığına İstihdam İçin Mektup Kampanyası

Emlak ve emlam yönetimi mezunları durmak bilmiyor. 20 bini aşan emlak ve emlak yönetimi mezunları Çevre ve Şehircilik Bakanlığına Bağlanan Milli emlak genel müdürlüğü ve Yerel yönetimler genel müdürlüğü ve tabiki Tapu ve kadastro genel müdürlüğü bünyesine sözleşmeli veya kadrolu alım için Türkiye geneli mektup kampanyasına başladılar.

Mektubun içeriği; 




T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞINA

Sayın Yetkili

‘’3301’’ nitelik koduna sahip ‘’Emlak ve Emlak Yönetimi’’ bölümünden 20 bin mezun gençler olarak Bakanlığımızın; Milli Emlak Genel Müdürlüğü; Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve Yerel Yönetimler Genel Müdürlüklerinden ilgili birimlerde görev alabileceğimiz hususunu siz değerli yöneticilerimizin bilgisine sunuyoruz.

Bizleri kabullenmiş Tapu ve kadastro genel müdürlüğü gibi; Çevre ve şehircilik bakanlığına bağlanan Milli emlak ve yerel yönetimler genel müdürlüğünde istihdam bekliyoruz. Bakanlığımıza bağlanan Milli Emlak Genel Müdürlüğümüzün il/ilçelerinde mevcut olan personel eksikliği ve buna paralel ortaya çıkan iş yoğunluğu nedeniyle bu açığı kapatacak emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunları olarak ayrıca yerel yönetimler genel müdürlüğünün il özel idarelerinde ve belediyelerde toplam 5 bin sözleşmeli/kadrolu alımlar bekliyoruz.

KPSS ile yapılacak sözleşmeli yada kadrolu alımlarda 3301’’ nitelik kodlu ‘’Emlak ve Emlak Yönetimi’’ bölümünü tercih etmenizi siz değerli yöneticilerimizden talep ediyoruz.

Gereğinin yapılmasını arz ederiz. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.