Diriliş Ertuğrul İzleyenlere Kötü Haber!

Diriliş Ertuğrul İzleyenlere Kötü Haber!

KamuAjans.Com-TRT 1 ekranlarının heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul'dan kötü haber geldi.Geçtiğimiz bölümü ile izleyenleri ekranlara kilitleyen dizi büyük beğeni toplamıştı.Özellikle Simon'un, Hanlı pazarını fethetme sahnesi sosyal medyada da büyük yankı uyarmıştı.

Ancak geçtiğimiz bölümde dizinin sona ermesinin ardından yeni bölüm fragmanı yayına girmemişti.Her bölüm sonrası fragmanı yayınlanan dizi bu kez izleyiciyi şaşırtmıştı.

Yeni bölüm fragmanının yayınlanmama nedeni ise belli oldu.Engin Altan Düzyatan'ın başrolde yer aldığı TRT 1'in fenomen dizisi 'Diriliş Ertuğrul'dan hayranlarına kötü haber geldi.'Diriliş Ertuğrul' dizisinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümü bir sonraki haftaya ertelendi.

Reyting rekortmeni dizinin 72'inci bölümünün, 11 Ocak Çarşamba günü ekrana gelmesi bekleniyor.

NEDEN ERTELENDİ?

* Yeni yılın ilk haftasında iddialı yapımlar, reklam fiyatlarının yeniden belirlenmesi ve kanal yöneticileriyle reklam verenler arasında anlaşmalar yapılması sebebiyle ekrana gelmiyor.

Diriliş Ertuğrul'da beklenmedik ayrılık!

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;

"Simon rolüyle gönüllerde taht kurandeğerli aktör Lebip Gökhan'a dizimizdeki emekleri için teşekkür eder, sanat hayatında başarılar dileriz." denildi.
SABAH

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.