Davamız Birlik Davasıdır

Davamız Birlik Davasıdır

KamuAjans.Com-Afrika’da çalışan bir antropolog (tüm toplumları, kültürleri, insan kalıntılarını ve fiziksel, biyolojik yapılarını inceleyenler, insan bilimciler) yerli kabilenin çocuklarına bir oyun oynamayı önerir. Ağacın altına koyduğu meyvelere ilk ulaşanın ödülü o meyveleri yemek olacaktır. Onlara, “Haydi, şimdi başlayın! Birinci olan alacak!” dediğinde o an bütün çocuklar el ele tutuşarak koşmaya başlarlar. Ağacın altına beraber varırlar ve hep beraber meyveleri yemeye başlarlar. Antropolog neden böyle

Bu kısa nükteyi yazarak yazıma başlamak istedim. 15 Temmuz gecesi Siyonistlerin uşağı vatan hainlerinin kalkışması ile canım milletim, canım Türkiye’m büyük bir badire atlattı. Daha önce sinsice devletin içine sinsice yuvalanan hainler önce Allah’ın yardımı sonra canım Türkiye’min aziz milleti sayesinde bertaraf edilmişlerdir.

Bu hainlerin bertaraf edilmesinde, şehit Ömer HALİSDEMİR gibi kurşunu vatan hainin alnına sıkan, genç yaşlı demeden vatanı için tankların önüne atlayan, havadaki uçağa levye atan, kurşunların önüne siper olan gazi ve şehitlerimizden, milli irademize ve demokrasimize sahip çıkmak üzere milletimiz tarafından seçilmiş Başkomutanımızın çağrısına uyarak her gece meydanlara çıkarak nöbet tutanlardan Allah’ım razı olsun. Onlar olmasaydı şuan biz de olmazdık.

Vatanımızın her köşesine ahtapot gibi yapışan ve yuvalanan Fethulllahçı Terör Örgütü’nün ( FETÖ) öncelikle temizlenmesi çalışması yapılmaya başlanmıştır. Şimdiye kadar kamuda çalışan 69 bin 779 personel görevden uzaklaştırılmıştır. OHAL çerçevesinde çıkarılan 672 Sayılı KHK ile birlikte 28 bin163’ü MEB personeli olmak üzere toplam 50 bin 875 kamu personeli memurluktan atılmıştır. Hala araştırma ve gizlenen hainleri açığa çıkarma çalışmaları devam etmektedir. Devletimizin içine sızmış en alt tabakadaki FETÖ’cü memurlardan başlayan temizliğin üst tabakada bulunan bürokratlar ve her kim olursa olsun onların da temizliğinin yapılması elzemdir.

OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile teröre bulaşmış 14 bin öğretmenlerin yeri değiştirileceğine direk olarak meslekten ihraç edilmelidir. FETÖ’ cü vatan haini öğretmenler nasıl meslekten direk ihraç edildiyse kesinlikle teröre bulaşmış vatan haini öğretmenlerde meslekten direk olarak ihraç edilmelidir. Terörle bağlantısı tespit edilen bu 14 bin öğretmenin yeni bir KHK ile 4-5 bin tanesinin meslekten ihraç edilmesi söz konusu olduğu alınan bilgilerdendir. Doğuda görev yapan bu vatan haini öğretmenlerin yerlerinin değişmesi yöntemiyle batıya kaydırılmaları onlar için bir ödül olacaktır. Terör örgütleri ile bağı kanıtlarla tespit edilmiş öğretmenlerin yerini değiştirmek yanlış bir uygulamadır. Somut delillerle bağı tespit edilen öğretmenler en kısa zamanda meslekten ihraç edilmelidir. Onların yerine yeni öğretmen atamaları yapılmalıdır.

Canım Türkiye’m ve aziz milletimiz bir badireyi atlatmıştır. Yukarıda yazdığım nüktede olduğu gibi artık ben, sen olmamalı, biz olmalıyız. Devletimizin içindeki bu virüslü urlar temizlenerek feraha kavuşulacaktır. Bundan sonra hak edenin hak ettiği yerde olması temennimizdir. 15 Temmuz 2016 tarihi bizim için bir milat olmalıdır. Bu tarih bize ibret olmalı ve hep aklımızda kalmalı ona göre hareket edilmelidir.

Reis-i Cumhurumuz, Başkomutanımızın dediği gibi, bir olalım, iri olalım, diri olalım ve beraber olalım. 15 Temmuz ruhunu bütün dünya görmüştür. Bu ruhu gören bütün dünya artık bizi yıldıramayacağını anlamıştır. Unutmayalım! Ben, biz olduğumuz zaman ‘ben’im dir. Selametle, birlik, kardeşlik ve beraberlik içinde kalmamız dileğiyle…

Mümin ÜNLÜKAÇAR (Eğitimci Yazar)  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.