Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Profesyonel Askerlik Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Profesyonel Askerlik Açıklaması

Kamuajans.com - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, profesyonel askerlik konusunda önemli açıklamalar yaptı. "Profesyonel askerlik gibi" şeklindeki ifade üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

Kamuajans.com - "Profesyonel askerlik gibi" şeklindeki ifade üzerine ise Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Profesyonel askerliğe zaten biz peyder pey geçmiş vaziyetteyiz biz ciddi anlamda. Ama bir de sürelerle ilgili üniversite mezunlarının durumları ne olacak? Bunlar biliyorsunuz bir ara 12 aya düştü, 6 aya düşürülenler oldu. Bunların hepsini yeniden silahlı kuvvetler bunları masaya yatıracaktır. Milli Savunma Bakanlığı bu işin zaten birinci dereceden sorumlusudur. Bunların üzerinde çalışmalarımızı yapacağız. Yani bunları böyle bir popülist düşünceyle bana göre siyasi polemik konusu yapmamalıyız, hele hele terörle mücadelenin yapıldığı bir süreçte bunun, bu şekilde gündeme getirilmesini doğru bulmuyorum." değerlendirmesini yaptı. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">Kamuajans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.