Bedelli Askerlik Yeni Hükümetin Konularından Olacak

Bedelli Askerlik Yeni Hükümetin Konularından Olacak

Kamuajans.com - Başbakan Binali Yıldırım, ekonomiyi değerlendirdi ve bedelli askerlik konularında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu ve ''Bedelli askerlik yeni hükümetin konularından olacak.'' dedi.

Kamuajans.com - Ekonomiyi de değerlendiren Başbakan Binali Yıldırım, "Biz üretim ekonomisinde olmasak bu büyüme nasıl olacaktı. 2017 büyümesi hayali bir büyüme mi. Neticede bir büyüme var. Bu büyümenin istikrarlı ve sürdürülebilir olması gerekiyor. 5,5 ve üzerinde bir büyüme Türkiye için hedeflerini tutturmada yeter bir büyümedir. Türkiye'nin kurtuluşu ithalatı aşağı çekmek, ihracatı artırmak buradan geliyor. Yenilikçi teknolojiye de daha çok kafa yormamız lazım. Akıl terine daha çok yatırım yapmamız gerekiyor." dedi.

Başbakan Yıldırım, uzman jandarmaların ilk memuriyete başladıklarındaki intibaklarıyla düzenleme yapılacağını sözlerine ekledi.

Başbakan Yıldırım, bedelli askerlikle ilgili de, "Bedelli yeni hükümetin gündemindeki konulardan birisi olacak. Bu sadece bedelli meselesi değil, bu bir reform. Ciddi anlamda birikim var. Bunu bedelli ile çözmek değil bütün boyutlarıyla ele alıp çözmemiz gerekiyor. Bence şartlar oluştu" dedi. 

Kamuajans.com - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.