Bedelli Askerlik Bekleyenlerin Gözü İlk Kabine Toplantısında

Bedelli Askerlik Bekleyenlerin Gözü İlk Kabine Toplantısında

Milyonlarca genç bedelli askerlik için Cuma günü yapılacak ilk Bakanlar Kurulu Toplantısını bekliyor. Cumhurbaşkanlığı Sisteminin hayata geçmesinin ardından yeni Kabine ile ilk toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın  Cuma Namazı’ndan hemen sonra kabine toplantısı yapacaklarını açıklamasının ardından bedelli askerlik bekleyen milyonlarca genç gözlerini ilk kabine toplantısına çevirdi.

Tarihi 24 Haziran seçimlerinden önce en çok merak edilen soruların başında gelen bedelli askerlik ile ilgili milyonlarca genç, seçimlerin ardından bedelli askerliğin temmuz ayına yetişip yetişmeyeceğini merak etmeye başladı.

Hükümete yakın kaynaklar bedelli askerlik konusunun Bakanlar Kurulu’nun ana gündem maddelerinden birisi olacağını belirtiyor.

Bedelli askerlik Temmuz ayında yasalaşması durumunda milyonlarca genç rahat nefes alacak, devletin kasasına da milyarlarca lira para girecek.

Asker adayları Cuma günü yapılacak ilk Kabine toplantısından bedelli askerlik ile ilgili net bir açıklama bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.