Başbakanlıktan '15 Temmuz' Tweeti

Başbakanlıktan '15 Temmuz' Tweeti

KamuAjans.Com-"Millet yenilmez, Türkiye bölünmez" adlı kısa filmBaşbakanlık Twitter hesabından paylaşıldı.

- Başbakanlık Twitter hesabından, AK parti 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda gösterilen "Millet yenilmez, Türkiye bölünmez" kısa filmi paylaşıldı.

"Bizler milli iradenin neferleriyiz" başlıklı 16 dakikalık bir videoda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'da gerçekleştirdiği darbe girişimi sırasında ve sonrasında yaşananlar anlatıldı.

15 Temmuz şehitlerinin yakınlarıyla gazilerin anlatımlarına yer verilen videoda, "Yemen'de, Çanakkale'de ve Anadolu'nun dört bir tarafında yazılan destanın bir benzeri daha yazıldı. Şehitlik ruhu yeniden dirildi. Birlik ve beraberliğimiz daha da güçlendi." ifadelerine yer verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Yıldırım'ın, 15 Temmuz sonrası konuşmalarının da yer aldığı video, "Vatan size minettardır, sevgi, saygı ve minnetle." ifadeleriyle son buldu.

Öte yandan Başkanlık hesabında, Başbakan Yıldırım'ın, AK Parti'nin 25. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında söylediği "15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilk istişare toplantımızı yeni bir ümit ve heyecanla yapıyoruz. Rabbim, bizleri millete hizmet davamızdan bir an bile geride bırakmasın." ifadelerine de yer verildi.

"Millet yenilmez, Türkiye bölünmez" etiketiyle paylaşılan tweet, en çok paylaşılanlar listesinde birinci ilk sırada yer aldı.



Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.