Ahmet Kural ve Sıla Barıştı İddiası

Ahmet Kural ve Sıla Barıştı İddiası

Kamuajans.Com – Son dönemin popüler aşkları arasında yer alan ama aşkları medyaya yansıdıktan sonra nazar değen ve ayrılma yolunu seçen Ahmet Kural ve Sıla'nın yolu tekrar kesişti.

 Genç kızların sevgilisi son yılların en popüler oyuncuları arasında yer alan Ahmet Kural'ın Sıla ile olan aşkı tekrar alevlendi. Bir dönem büyük aşk yaşayan ama sonrasında aralarına kara kedi giren aşıklar yine birleşti.

Yaptığı dizi ve filmler ile vizyonda her zaman hakettiği değeri gören son dönemin jönlerinden Ahmet Kural projeleri kadar aşkı ile de gündemden düşmüyor.

Bir süre ilişki yaşayan, ardından ayrılan ve yakın çevresinden edinilen bilgiye göre tekrar barışan, birkaç haftadır da ilişkilerine kaldıkları yerden devam eden Sıla ve Ahmet Kural, piskolog Esra Ezmeci'nin yazdığı ve Destek Yayınları’ndan çıkan psikolojik roman Süt Lekesi’nin tanıtım toplantısında bir araya geldi ve aynı karede fotoğraf vermekten çekinmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.