2017 Yılı Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınav Sonuçları

2017 Yılı Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınav Sonuçları

Kamuajans.com - 2017 Yılı Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınav Sonuçları yayınlandı. Buna göre Ziraat Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde İstanbul’da görev alacak 70, Ziraat Leasing A.Ş. bünyesinde Adana, Antalya, Gaziantep, Diyarbakır veya İstanbul’da görev alacak 15, Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. ve Ziraat Yatırım A.Ş. bünyesinde İstanbul’da görev alacak 20, olmak üzere toplam 105 Uzman Yardımcısı istihdam edilecektir.

Ziraat Finans Grubu

<br />

Değerli Adaylarımız,

6 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilen; Ziraat Finans Grubu Uzman Yardımcısı yazılı sınav sonuçları yayımlanmıştır.

Yazılı sınav sonucunuzu <a href="https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/giris" target="_blank">https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr</a> adresinden E-Posta adresinizi ve şifrenizi girerek öğrenebilirsiniz.

İşe alım yapılacak Şirket için başvuru yapılan il bazında en yüksek puanlı adaydan başlayarak belirlenen ihtiyacın 4 (dört) katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.

Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar için mülakat yerleri ve tarihlerini gösterir listeler ilgili Şirketimizin internet sitesinde daha sonra ilan edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.