11. Kalite Ordusu Eğitimleri Başladı

11. Kalite Ordusu Eğitimleri Başladı

Bursa- Kalite Birliği(KALBİR) Derneği’nin ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Sorumlusu Yetiştirme Programı’nın 11. Dönem açılışı Uludağ Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Merkezi(ULUTEK) Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

- -PROF. DR. ERKAN IŞIĞIÇOK: ’10 YILDA 1000’İN ÜZERİNDE MEZUN VERDİK’

KALBİR, eğitim ve öğretim alanındaki kalitenin arttırılması adına yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Kurulduğu 2009 yılından bu yana önemli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren KALBİR, “ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi” Danışmanlığı eğitim programı kapsamında 11. Dönem Kalite Ordusu’nu biraraya getirmiş oldu.

ULUTEK Teknoloji Geliştirme Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa KALBİR Yönetim Kurulu hazır bulundu. 

PROF. DR. ERKAN IŞIĞIÇOK: ‘GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ’

KALBİR Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok, “Gençlerimiz Kalite Birliği'nin bu eğitimleri ile farklı olacaklar, fark yaratacaklar ve değer katacaklar. Gençlerimizi  topluma ve sanayiye hazırlıyoruz, diğer taraftan da sanayi kuruluşlarımıza kalite anlamında destek vererek, onların rekabet güçlerini arttırmaya ve ülkemizin refah seviyesine katkı yapmaya çalışıyoruz. Bizler sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyor, temiz kalite anlayışını toplumun her alanına yaymak için çaba harcıyoruz. KALBİR olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için başlattığımız bu programın 11. dönemini uyguladığımızdan dolayı mutlu ve memnunuz. Bu eğitim programı, üniversite sanayi işbirliğine de katkı sağlamaktadır” diye konuştu.

PROF. DR. ERKAN IŞIĞIÇOK: ’10 YILDA 1000’İN ÜZERİNDE MEZUN VERDİK’

Konuşmasında 10 yılda 1000’in üzerinde mezun verdiklerine dikkat çeken Prof. Dr. Erkan Işığıçok, üst seviyede bir motivasyona sahip olan KALBİR’in seminerleriyle üniversiteden mezun olan öğrencilerin, sanayi ve üretime büyük katkı sağlayacağını ifade ederek, gençleri pratikteki iş yaşamına hazırladıklarını ve iş yaşamında bu eğitimlerin referans olacağını belirtti.

MUSTAFA KARAMAN: ‘TEMİZ KALİTE ANLAYIŞINA SAHİBİZ’

KALBİR Başkan Vekili Mustafa Karaman da, kaliteyi karşılıksız sevdiklerini vurgulayarak, siyasetin dışında, ticaretin uzağında, kişisel menfaatin olmadığı ortamda, toplumsal menfaatin ve temiz kalite anlayışının odağında bulunan KALBİR’in topluma, sanayiye, kaliteye, tüketiciye, gençlere ve geleceğe faydalı olmayı hedeflediğine dikkat çekti.

Mustafa Karaman, siyasetin dışında, ticaretin uzağında, kişisel menfaatin olmadığı ortamda, toplumsal menfaatin ve temiz kalite anlayışının odağında bulunan KALBİR’in topluma, sanayiye, kaliteye, tüketiciye, gençlere ve geleceğe faydalı olmayı hedeflediğini söyledi.

Aynı zamanda Türk Standartları Enstitüsü(TSE) Bursa Bölge Koordinatörlüğünde Başaraştırmacı olarak görev yapan Mustafa Karaman, milli bir kuruluş olan TSE’nin, kalitenin ülkemizdeki en önemli adresi olduğunu söyledi.

Mustafa Karaman konuşmasını, öğrencilere umutlu, mutlu ve kaliteli günler dileyerek sona erdirdi.

KALBİR’inyıl sonuna kadar devam edecek olan eğitimlerinin sonunda yapılacak sınavda yeterli başarıyı gösterenlere başarı belgesi takdim edilecek.

Sosyal sorumluluk projelerini üye aidatlarıyla gerçekleştiren KALBİR, kar amacı gütmeyen ve gelirlerinin tamamını kaliteye, sanayiye ve topluma harcayan örnek bir sivil toplum kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.