1 Mayıs Üzerinden Kalkışma Planlıyorlar

1 Mayıs Üzerinden Kalkışma Planlıyorlar

KamuAjans.Com-Tüm potansiyelleri bir kalkışmaya dönüştürmek isteyen kirli zihniyetin yeni planı 1 Mayıs’ta bir girişim.Türkiye üzerinde çirkin planlar yapan kirli zihniyetler onca başarısız denemelerine rağmen alçak planlarından bir türlü vazgeçmiyor.

Karanlık zihniyetlerin yeni planı ‘1 mayıs kutlamaları’ üzerinden olacak gibi gözüküyor. İşçi ve çalışanlara 1 gram bile faydası dokunmayan sözde sendika ve sivil toplum kuruluşları 1 Mayıs üzerinden yeni kalkışma çağrısında bulundu.

‘AYAKLANIN, YAKIN-YIKIN’ ÇAĞRISI

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB gibi gayrı milli sivil toplum kuruluşları skandal bir çağrı yaptı. Terörist faaliyetleri ile sık sık gündeme gelen bu STK’ların yayınladıkları bildiride halkın büyük desteği ile seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ‘diktatör’ yakıştırması yaptığı dikkatlerden kaçmazken skandal metnin devamında şu ifadelere yer verildi “İşçi sınıfı güçlüdür, saraylar yıkar, diktatörler devirir; sömürüye ve gericiliğe son verecek olan odur. 1 Mayıs 2017, boyun eğmeyen halkımızın kitlesel olarak katılacağı büyük gösterilerle kutlanmalıdır. Gelecek umudumuz, işçi sınıfımız gücünü göstermelidir.”

Emniyet birimlerinin ve sorumlu makamların bu alçakların harekete geçmeden önce engellenmesi için gerekeni yapması bekleniyor.

Yeniakit

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.