Organize İşler Ne Zaman Vizyona Girecek?

Organize İşler Ne Zaman Vizyona Girecek?

Kamuajans.com – Yılmaz Erdoğan'ın aylar önce vizyona girmesi beklenen ancak sinema biletlerinde yaşanan kaos dolayısıyla vizyondan çekilen Organize İşler filmi kaosun sona ermesinin ardından vizyona giriş yapmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen sinema salonlarındaki fahiş fiyat uygulamaları başta oyuncular olmak üzere bir çok kesim tarafından tartışma ve tepkilere neden olmuştu. Özellikle yaptıkları filmlerle zirveye oynayan Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ın öncülük ettiği tepkiler kısa sürede yanıt bulmuş hükümet tarafından Türkiye Büyük Millet Meclis'inde yapılan yasa değişikliği ile sinema sektörü rahat bir nefes almıştı.

Olayın patlak verdiği dönemde yeni filmini vizyona getirmeye hazırlanan Yılmaz Erdoğan son dakika aldığı karar ile Organize İşler filmini vizyona sokmamıştı. Yapılan yasa değişikliğinin ardından kararında değişiklik yapan Yılmaz Erdoğan yeni filmi Organize İşler filmini 2 Şubat 2019 tarihinde vizyona sokmaya hazırlanıyor.

Yılmaz Erdoğan; 1 Ocak'ta vizyona girmesi planlanan 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filminin gösterim tarihini, sinema salonu işletmecileri ile yapımcılar arasında yaşanan mısır krizi nedeniyle ertelemişti. Filmin vizyon tarihi belli oldu. Yılmaz Erdoğan, Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola gibi isimlerin rol aldığı film, 1 Şubat'ta seyirciyle buluşacak. 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'; 'Asım Noyan' ve çetesinin maceralarını konu ediyor. Kimsenin yakalamayı başaramadığı dolancırıcı Noyan ve çetesi, bu kez bir üç kağıda bulaşır. Dolandırıcılar kralının kızı dolandırılınca işler karışıyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.