Müslüm Filmi Oyuncusu Şahin Kendirci Kimdir?

Müslüm Filmi Oyuncusu Şahin Kendirci Kimdir?

Kamuajans.Com – Arabesk müziğin duayen isimlerinden geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Müslüm Gürses anısına geçtiğimiz günlerde vizyona Müslüm isimli film girmişti. İzleyenleri kendine hayran bırakan filmde Müslüm Gürses'in gençlik yıllarını canlandıran Şahin Kendirci performansı ile izleyenleri mest etmeyi başardı.

 Müslüm Gürses'in anısına yapılan ve vizyona girdiği ilk günden itibaren son yılların en çok izlenen filmleri arasına giren Müslüm filmi her geçen gün yüzlerce insan tarafından izleniyor.

Müslüm filminin senaryosu kadar filmde rol alan oyuncularda izleyenler tarafından tam not aldı. Özellikle Müslüm Gürses'in gençlik yıllarını canlandıran Şahin Kendirci izleyenler tarafından tam not aldı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu Yetenek Sizsiniz programına katılarak yaptığı müzikle tanınan ardından O Ses Çocuklar programında ününe ün katan Şahin Kendirci sonrasında televizyon ekranları rol alamayan Şahin Kendirci sanatını kendi çizdiği yolda ilerletmeye devam etmişti.

Müslüm filmi ile tekrar ekranlara dönen Şahin Kendirci filmde canlandırdığı Müslüm Gürses'in gençlik yılları ile izleyiciden tam not aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.