Vakıfbank (Memur) Müşteri Temsilcisi Personeli Alımı için Başvuru Şartları, Alım Süreci ve Başvuru Şekli...

Vakıfbank (Memur) Müşteri Temsilcisi Personeli Alımı için Başvuru Şartları, Alım Süreci ve Başvuru Şekli...

Yanınızdaki Güç sloganıyla finans sektöründe yer alan Vakıfbank, Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde Memur ünvanıyla Müşteri Temsilcisi alımı yapacağını ilan etti. Genel yetenek ve mülakat sonucuna göre alımı gerçekleştirilecek olan Vakıfbank memur alım süreciyle ilgili detayları haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Müşteri temsilcisi olarak başvuru yapmak isteyen Vakıfbank memur adaylarında erkekler için 30, kadınlar için 28 yaş şartının aşılmaması gerekiyor.

Vakıfbank personel alımları 2019 yılı içinde de devam etmektedir. Bankanın her yıl kadrosuna kattığı binlerce kişi arasından seçilen kişilerden olma şansı devam ediyor. Vakıfbank tarafından resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan memur personel alım ilanında istihdamın tek bir kadro için yapılacağı açıklandı. Vakıfbank memur alım ilanına göre banka Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi pozisyonu için personel alımı yapacak.<br />

<br />

<br />

<strong><br />

VAKIFBANK PERSONEL ALIMI GENEL NİTELİKLER</strong>

<br />

“Yanınızdaki Güç” olarak finans sektöründe yer alan Bankamızın Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde “Memur” unvanıyla “Müşteri Temsilcisi” olarak görev yapacak adaylar aranmaktadır.

<strong><br />

Adaylarda Aranan Nitelikler:</strong>

<br />

4 yıllık eğitim veren üniversitelerin Maliye, Kamu Yönetimi, İktisat, Ekonomi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Bankacılık, Finans, Sigortacılık, Muhasebe, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Sermaye Piyasası, Siyaset Bilimi, Aktüerya, Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, Matematik bölümlerinden mezun,

<br />

Erkek adaylar için 01.01.1989 (30 yaşını doldurmamış), bayan adaylar için 01.01.1991 (28 yaşını doldurmamış) veya daha sonraki bir tarihte doğmuş olan,

<br />

İstanbul’da ikamet eden,

<br />

Erkek adaylar için askerlik görevi tamamlamış veya en az 1 yıl tecilli olan,

<br />

Müşteri odaklı, takım çalışmasına yatkın, iletişime açık, detaylara hakim, kendini geliştirmede istekli,

<br />

Akıcı ve düzgün diksiyona sahip,

<br />

Daha önce Bankamızca düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olan,<br />

<br />

<br />

<strong>Banka diğer detayları aşağıdaki gibi vermiştir...</strong>

<br />

<strong><br />

İŞ TANIMI</strong>

<strong><br />

ÇAĞRI MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ HAKKINDA</strong>

Çağrı Merkezimiz genç ve dinamik kadrosu ile İstanbul'da (Halkalı) faaliyet göstermektedir. Çağrı Merkezimizin çalışanları, Bankamızın kadrolu çalışanlarıdır ve Çağrı Merkezi Müşteri Temsilciği görev süresini tamamlamaları sonrasında Bankamızın İstanbul ilinde bulunan Şube ve Birimlerinde de “Memur” olarak görevlendirilmektedir.

Çağrı Merkezinde görev alan çalışanlarımız vardiyalı düzende çalışmakta, ağırlıklı olarak müşterilerden gelen aramaları karşılayarak, bankacılık işlemlerini gerçekleştirmekte ve Bankamızın ürün ve hizmetlerinin satışını yapmaktadır. 

Göreve başlamadan önce gerekli eğitimler Bankamız tarafından verilmektedir. Vardiyalı düzende çalışan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcilerimize, personel taşıma servisi ve yemek hizmeti sunulmaktadır. Çağrı Merkezi çalışanlarımız sosyal güvenlik açısından Bankamız Sandığına bağlıdır. Aynı zamanda çalışanlarımızın bakmakla yükümlü oldukları yakınları da, Bankamız Sandığının sağladığı sağlık hizmetlerinden faydalanmaktadır.

Siz de Bankacılık kariyerinize doğru yerde başlamayı hedefliyor ve yukarıdaki kriterleri sağlıyorsanız başvuruda bulunabilirsiniz.

<strong>Çağrı Merkezimiz İçin İşe Alım Sürecimiz:</strong>

<br />

Yukarıda belirtilen nitelikleri taşıyan ve başvurusu uygun bulunan adaylarla iletişime geçilerek, öncelikle genel yetenek testi uygulanacaktır. Genel Yetenek testi sonucunda başarılı olanlar, mülakata davet edilecektir. Tüm bu aşamalar sonucunda Bankamıza atanması uygun görülenler, Çağrı Merkezi Müdürlüğü’nde “Memur” unvanıyla “Müşteri Temsilcisi” olarak göreve başlatılacaktır.

<br />

<b><br />

<a href="https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-vakiflar-bankasi-t-a-o-cagri-merkezi-musteri-temsilcisi-2274525">BAŞVURU SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ</a></b>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.