TTK (Türkiye Taş Kömürü) 500 İşçi Alımı için Son Başvuru Tarihi! Taş Kömürü Kurumu Başvuru Şartları Neler?

TTK (Türkiye Taş Kömürü) 500 İşçi Alımı için Son Başvuru Tarihi! Taş Kömürü Kurumu Başvuru Şartları Neler?

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) bünyesinde çalıştırılmak üzere Zonguldak, Amasra ve Karabük illerinde çalıştırılmak üzere 500 pano ayak üretim işçisi alınacak. İstihdam edilmek üzere toplam 500 işçi alımı gerçekleştirecek olan TTK'ya başvurular 23 Mayıs'ta sona erecek. TTK 500 işçi alımı kura çekilişi ile gerçekleştirecek. Adaylarda bazı şartlar arayacak olan TTK, başvuruda bulunan adayların kura çekilişini 23 Mayıs tarihinde ilanda belirtilen salonlarda gerçekleştirecek.

Türkiye Taş Kömürü Kurumu Genel Müdürlüğü 500 işçi alımı yapacağını ilan etti. TTK bünyesinde istihdam edilecek olan işçi alımı için başvuru şartları yayınlandı. 10 Mayıs'ta sona erecek olan TTK işçi alım başvuruları için adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekiyor. Taş Kömürü Kurumu (TTK) bünyesine Zonguldak ilinden 350, Bartın ilinden 100 ve Karabük ilinden 50 olmak üzere toplam 500 yeraltı "Pano-ayak üretim işçisi" alımı yapılacak.

Türkiye Taş Kömürü Kurumuna (TTK) alınacak işçi istihdamına yönelik bekleyiş içinde olan vatandaşlara müjdeli haber Devlet Personel Başkanlığı (DPB) aracılığıyla geldi. Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) bünyesinde görevlendirilmek üzere 3 farklı ilde 500 kadrolu işçi alımı yapılacağı ilan edildi. Kura çekimi ile yapılacak olan TTK işçi alımı için başvurular 23 Mayıs'ta sona erecek.
TTK 500 İşçi Alımı İçin Başvuru Şartları!

Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesine, Zonguldak ilinden 350, Bartın ilinden 100 ve Karabük ilinden 50 olmak üzere toplam 500 yeraltı “Pano-ayak üretim işçisi” alınacaktır. Adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde olacak;

-İlan tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak,

-En az İlkokul mezunu olmak,

-İlan tarihi itibari ile 32 yaşından gün almamış olmak,

-Askerlikle ilişiği olmamak,

-Zonguldak, Bartın veya Karabük illerinde ikamet ediyor olmak,



Kura Çekilişi Ne Zaman?

Başvuranlar arasından işe girmeye hak kazanacak adayları tespit etmek amacıyla;

Zonguldak 350 işçi alımı için; 23 Mayıs 2019 tarihinde, Zonguldak Site (Bahçelievler) kapalı Spor salonunda,

Amasra/Bartın 100 işçi alımı için; 23 Mayıs 2019 tarihinde, Amasra Müessese Müdürlüğü sinema salonunda,

Karabük 50 işçi alımı için; 23 Mayıs 2019 tarihinde, Karabük Nikah salonunda saat 09.00’da başlamak üzere Noter tarafından kura çekimi yapılacaktır.

Kura çekimi sonucunda işe girmeye hak kazanan adaylar; Kurumumuzca sevk edilecekleri tam teşekkülü hastaneler tarafından, 20.06.2012 tarih ve 6331 sayılı “İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” kurallarına uygun olarak hazırlanan TTK Beden Gücü Yönergesinin hükümlerine göre yapılacak olan sağlık muayeneleri sonucunda alacakları “Yeraltında panoayak üretim işçiliği sanatında çalışır” kararlı sağlık raporlarına müteakip işe başlatılacaklardır.

Zonguldak, Bartın ve Karabük Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce, 06.05.2019 tarihinde başlayacak olan 5 günlük işçi alım ilanı süresi içinde, şartlara haiz olan adayların Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adrese göre Zonguldak, Bartın veya Karabük İş Kurumu İl Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir. 

KamuAjans

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.