TCDD 2 Engelli İşçi Alımı İçin Sözlü Sınav Ne Zaman?

TCDD 2 Engelli İşçi Alımı İçin Sözlü Sınav Ne Zaman?

Karabük Depo Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Lokomotif Bakım Atölye Müdürlüğüne mekaniker lokomotifçi olarak 2 engelli işçi istihdam edilecektir.

İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için belirtilen belgelerin fotokopileri ile TCDD Taşımacılık AŞ web sitesinde yayınlanacak 1 adet resimli İş Talep Bilgi Formunu eksiksiz olarak doldurarak 18-19.10.2018 tarihlerinde, TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim ettiler. Belgelerini teslim etmeyen adaylar noter çekilişi ve sözlü sınava alınmadı.

İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alacak adayların adreslerine evrak teslimi, noter huzurunda kura çekimi ve sözlü sınav tarihini bildirir tebligat gönderilecektir.

Evrak teslimi yapan adayların talebin 3 katı veya altında olması durumunda noter huzurunda kura çekimi yapılmayacaktır.

Nihai listede bulunup, evrak teslimi yapan adayların talebin 3 katından fazla olması durumunda, sözlü sınava katılacaklar 24.10.2018 tarihinde saat 10.00 da TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde noter huzurunda kura çekimi ile belirlendi.

Sözlü sınavı 07.11.2018 tarihinde saat 10.00 da TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresinde yapılacaktır.

Şirketimizde görev alacak engelli işçiler 4857 sayılı İş Kanununa tabii olarak görev yapacaktır. İşe başlatılan engelli işçilerin deneme süresi 4 aydır.

Mekaniker Lokomotifçi Talebimize Başvuracak Adaylardan İstenilen Belgeler

1- Yük ve yolcu taşımacılığının birlikte yapıldığı raylı sistemlerde hareket eden lokomotif ve vagonların tamir ve bakım işlerinde en az 1 yıl tecrübeli olmak şartı aranmaktadır.

Adaylar çalışmalarını iş yerinden alacakları yazı ile belgeleyeceklerdir. İş yerinden almış oldukları yazıda hangi işte çalışmış olduğu, işyeri sigorta sicil numarası ve hangi tarihler arasında ne kadar çalıştığı belirtilecektir. Ayrıca, SGK hizmet dökümü istenecektir.

Tecrübe şartı istenen taleplerimize başvuru yapan adaylar, bunu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayarak haklarında tutanak düzenlenecek ve Türkiye İş Kurumuna gerekli şartları taşımadığı için başvurusunun kabul edilmediği bildirilecektir.

2- Öğrenim belgesi,

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

4- TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya edevlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir.),

5- Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir),

6- Engelli raporu, (engelli raporu vermeye yetkili hastanelerden alınacaktır.)

7- İş Talep Bilgi Formu (www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinden alınacak)

8- 3 Adet Fotoğraf 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.